Ana Layevska este însărcinată pentru a doua oară. Actrița de telenovele mai are puțin și naște. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
14/02/2020, 09:32
Ana Layevska este însărcinată pentru a doua oară. Actrița de telenovele mai are puțin și naște. FOTO GALERIE FOTO
Actrița de telenovele Ana Layevska este însărcinată pentru a doua oară. Sursa foto: Instagram.com

Ana Layevska (38 de ani), actrița de telenovele de origine ucraineană-mexicană, este în culmea fericirii și urmează să aducă pe lume încă un copil. Actrița are o fetiță pe nume Masha în vârstă de aproximativ 3 ani de care este foarte mândră.

Actrița de telenovele Ana Layevska va aduce pe lume, în curând, al doilea copil

Frumoasa actriță Ana Layevska a declarat recent că în curând va naște cel de-al doilea copil. Vedeta nu-și mai încape în piele de bucurie și abia așteaptă ca familia să se mărească și să fie 4. Blondina de origine ucraineană-mexicană a mărturisit că urmează să nască primăvara aceasta. VEZI FOTO

Actrița de telenovele trăiește o furmoasă poveste de dragoste alături de un arhitect pe nume Rodrigo Moreiro. Cuplul și-a legat destinele în anul 2014 și au împreună o fetiță. „Suntem foarte fericiţi că eşti pe drum!! În curând vom fi 4! Un cadou pentru noi şi surioara ta”, a spus vedeta despre al doilea copil.

În timpul primei sarcini vedeta a călătorit extrem de mult, iar acum nu a stat departe de camerele de filmări. Frumoasa blondină a declarat în repetate rânduri că-și dorește să aibă mai mulți copii și iată că în curând visul i se va îndeplini.

Ana Layevska a dezvăluit sexul bebelușului într-un mod inedit

Vedeta de televiziune a ținut secretă cea de-a doua sarcină până recent când nu s-a putut abține și a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare sexul bebelușului. Ana a postat pe contul de Instagram în urmă cu ceva timp un videoclip în care împrăștie confetti albastre, semn că cel de-al doilea copil este un băiețel.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară și au felicitat-o pe frumoasa actriță pentru vestea minunată de a deveni mamă pentru a doua oară. Fanii sunt în continuare cu sufletul la gură și abia așteaptă ziua în care actrița va anunța că a născut.

Cine este actrița de telenovele Ana Layevska

Ana Layevska, pe numele ei complet Anna Laevskaya Rastsvetaeva, a devenit cunoscută datorită telenovelelor spaniole „Impostoarea”, „Chemarea inimii” sau „Mâine e o nouă zi”. Cea mai recentă producție în care a jucat frumoasa blondină a fost filmul de acțiune „Welcome to Acapulco” care a intrat în cinematografele mexicane în martie 2019.

De asemenea, actrița a mai apărut și în serialul „Yankee” unde a jucat alături de Pablo Lyle şi Sebastián Ferrat. Serialul poate fi vizionat online pe Netflix. Pe lângă pasiunea pentru actoria Ana adoră să citească și mai ales, vorbește fluent engleza, rusa și spaniola.

Blondina a primit de-a lungul timpului două premii importante. Este vorba de premiul „TV y Novelas“ și premiul „Palmas de Oro” pentru rolul pe care l-a avut în producția „Prima dragoste”. Vedeta a cochetat și cu dansul și a participat în anul 2006 la faimoasa emisiune „Bailando por un sueno”, echivalentul emisiunii „Dansez pentru tine”.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×