Ana, fiica lui Mircea Geoană, în ipostaze tentante la un concurs de tricouri ude – Foto

Dan Suta   
în Femei frumoase
09/11/2019, 17:33
Ana, fiica lui Mircea Geoană, în ipostaze tentante la un concurs de tricouri ude – Foto GALERIE FOTO
Fiica lui Mircea Geoană locuiește în Statele Unite. Ana este model și lucrează la o agenție de impresariat. Sursa foto: protv.ro

Ana, fiica lui Mircea Geoană, a apărut în ipostaze destul de… fierbinți la un concurs de tricouri ude. Fata secretarului general adjunct al Organizației Nord-Atlantice îl poate face mândru pe tatăl ei cu frumusețea pe care a moștenit-o de la părinți.

Fiica lui Mircea Geoană a pozat în ipostaze sexy

Ana s-a lăsat fotografiată cu sfârcurile la vedere pentru un fotograf profesionist. Artistul a mers în Los Angeles pentru a realiza un set de fotografii cu tânăra. Pozele au fost făcute pe una din cele mai celebre plaje, Venice Beach. Ana a intrat în apă, îmbrăcată în blugi și o bustieră, la sugestia fotografului, iar la ieșirea din ocean, tânăra nu a lăsat mare lucru de dezvăluit imaginației. (pentru a vedea fotografiile cu fata lui Geoană accesează galeria foto).

Nu este prima oară când Ana Geoană pozează. Are deja o carieră destul de importantă în modelling. Tânăra cooptată de numeroase branduri pentru promovare a terminat recent facultatea din cadrul Universității Pennsylvania, Philadelphia. Ana a terminat medicina, dar încă nu a avut ocazia să profeseze în acest domeniu.

Ana Geoană lucrează la o importantă firmă de impresariat din Beverly Hills

Fata a început un job nou recent la William Morris Endeavor, una din cele mai respectate agenții de impresariat din Beverly Hills, scrie wowbiz.ro. Și tatăl ei e pe val din punct de vedere profesional. Geoană a câștigat recent încrederea NATO, unde a fost numit secretar general adjunct, practic devenind al doilea om în ierarhia instituției după Jens Stoltenberg.

Tatăl ei a candidat în anul 2009 la alegerile prezidențiale, unde a pierdut în fața lui Traian Băsescu la un scor strâns. În țară, acesta câștigase, însă voturile din străinătate au schimbat clasamentul, astfel că a ieșit învins cu 50,3% la 49,7%.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×