Ambulanța, chemată la biserica unde a fost depus Ilie Balaci. Mamei fostului fotbalist i s-a făcut rău

Raluca Ogaru   
în Stiri de ultima ora
22/10/2018, 16:40
Ambulanța, chemată la biserica unde a fost depus Ilie Balaci. Mamei fostului fotbalist i s-a făcut rău
Mamei lui Ilie Balaci i s-a făcut rău, în biserică

Potrivit ultimelor informații de la fața locului, o ambulanță a ajuns în după-amiaza zilei de luni, la biserica unde este depus Ilie Balaci. Mamei marelui fotbalist i s-a făcut rău, iar cei care erau de față au luat decizia de a chema un echipaj specializat pentru a-i acorda primul ajutor. Vă reamintim că femeia era cea care se afla în casă cu Ilie Balaci în momentul în care acestuia i s-a făcut rău, duminică dimineață.

În timp ce mama lui Ilie Balaci s-a duc la o vecină pentru a lua ceai, în scopul de a-i face o infuzie care să îl pună pe picioare, marele fotbalist s-a prăbușit în casa mamei sale. Femeia l-a găsit pe fiul ei la pământ, atunci când s-a întors. A fost chemată imediat salvarea, iar după ce a ajuns primul echipaj, a mai fost chemat însă unu. După ce medicii s-au chinuit minute bune să-l resusciteze pe Ilie Balaci, dar fără rezultat, nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul.

Mama lui Ilie Balaci se afla cu el în casă, în momentul în care i s-a făcut rău și a trebuit să cheme ambulanța
Mama lui Ilie Balaci se afla cu el în casă, în momentul în care i s-a făcut rău și a trebuit să cheme ambulanța

Mamei lui Ilie Balaci i s-a făcut rău în biserică, ambulanța chemată la fața locului

Se pare că tensiunea din ultimele zile a fost prea mult pentru mama lui Ilie Balaci. Femeii i s-a făcut rău, luni după-amiază, în timp ce se afla la căpătâiul fiului său, la Biserica Sfântul Ilie din Craiova. Ambulanța a venit de urgență la fața locului, iar medicii i-au acordat asistență mamei lui Ilie Balaci.

”Minunea Blondă” a fotbalului românesc a fost depus la Biserica Sfântul Ilie din Craiova, deși inițial se vorbea despre depunerea sufletului neînsuflețit în alt locaș de cult, ”Madona Dudu”. Se pare că familia a luat decizia ca marele fotbalist să fie depus totuși în locația în care marele Ilie Balaci s-a cununat cu soția sa, Dana. Ilie Balaci va fi înmormântat în cursul zilei de marți, la Cimitirul Sineasca din Craiova. Urmărește AICI întregul program al funerariilor!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×