Alina Vidican, mesaj pentru Cristi Borcea: ”Dacă vrei să-ți vezi copiii…”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
22/10/2018, 10:42
Alina Vidican, mesaj pentru Cristi Borcea: ”Dacă vrei să-ți vezi copiii…” GALERIE FOTO
Alina Vidican, mesaj pentru Cristi Borcea

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, i-a transmis un mesaj acestuia: ”Dacă vrei să-ți vezi copiii…”. Femeia a fost plecată din România o perioadă, însă acum a decis să se întoarce, pentru perioada Sărbătorilor de iarnă. Femeia va veni alături de copiii ei și a fostului acționar de la Dinamo. Alina a declarat că va sta la Timișoara în toată perioada. O sursă din anturajul fostei soții a lui Cristi Borcea a declarat că de această data nu se va mai plimba între Timișoara și București. ”Nu se va mai plimba între Timişoara şi Bucureşti, nu va merge nici la Poiana Braşov pentru schiat. A decis să rămână la Timişoara, dacă vrea să schieze va merge pe pârtiile din apropiere, din Munţii Banatului.

Nu mai vrea să se obosească alergând de colo-colo pentru a-l vedea pe Cristi Borcea sau pentru ca acesta să se joace puţin cu copiii lor”, a declarat o sursă din anturajul vedetei. Mai mult decât atât, tot apropiații Alinei susțin că aceasta i-a trimis o veste lui Borcea, iar ea se rezumă la minimul de efort pe care fosta soție i-l cere lui Borcea pentru a-și vedea copiii. ”Are totuși un hotel, deci ar avea unde să locuiască o zi sau două dacă vrea să îi vadă pe copii. Alina nu are nimic împotrivă să îi lase pe micuţi şi cu tatăl lor, aşa că a propus să se deplaseze el la Timişoara dacă dorește să-și vadă copiii”, au adăugat apropiații fostei soții a lui Borcea.

Alina Vidican, mesaj pentru Cristi Borcea! ”Să se deplaseze dacă vrea să-și vadă copiii”

Alina Vidican i-a transmis un mesaj dur lui Cristi borcea
Imagine din ziua nunții Alinei Vidican cu Cristi Borcea

Vă reamintim că cei doi au divorțat în luna noiembrie, anul 2016. Mariajul lor a durat 5 ani, iar, în urma lui, au rămas copiii. Despărțirea lor a avut loc la Penitenciarul Poarta Albă, loc în care Borcea era încarcerat pentru ”Dosarul transferurilor”. În acel moment, amândoi au hotărât ca drumurile lor să se încheie într-un mod amiabil.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×