Ce frumoasă era în 2011! Cum arată acum Alina Vidican, la trei ani după divorţul de Cristi Borcea

Filon Stan   
în Femei frumoase
15/07/2019, 15:38
Ce frumoasă era în 2011! Cum arată acum Alina Vidican, la trei ani după divorţul de Cristi Borcea GALERIE FOTO

Alina Vidican înfloreşte în America, departe de Cristi Borcea şi toate problemele lui! După o lungă poveste de iubire în umbra fostei soţii Mihaelei Borcea şi o căsnicie care a durat şase ani, Alina şi Cristi Borcea au ales să meargă pe drumuri separate.

Alina Vidican a vrut să se sinucidă! Dezvăluirile făcute de Gigi Becali

Si din partea lui si din partea ei au existat niste lucruri care sunt din filme, din “Romeo si Julieta”. Adica, fina mea (Alina Vidican – n.r.) a spus ca nu poate sa traiasca fara el, (Cristi Borcea – n.r.) ca ia pastile, ca se sinucide. A avut probleme, chiar si la Paris, probleme de dragoste, de sinucidere. Mi-am dat seama ca din partea amandurora exista prea multa pasiune, prea multa dragoste si iubire si nu puteam sa ii tin despartiti, a spus Gigi Becali acum ceva timp, potrivit wowbiz.ro.

Blonda şi-a luat copiii – George Alexandru şi Gloria – şi a plecat în Statele Unite ale Americii. Peste Ocean, în Florida, Alina a început să se refacă. A durat ceva timp, dar acum pare că şi-a revenit complet, fapt care se poate vedea şi cu ochiul liber. Blondina se prezintă într-o formă de invidiat.

Alina Vidican înfloreşte în America, departe de Cristi Borcea! Blonda şi-a refăcut viaţa şi arată superb

După un 2016 plin de scandaluri şi supărări, Alina Borcea, în vârstă de 33 de ani, şi-a găsit liniştea în America, la Miami. Alături de cei mai importanţi oameni: cei doi copii pe care-i are cu omul de afaceri Cristi Borcea (47 de ani) – blonda a redescoperit frumuseţea vieţii.

Ajunsă în Florida, Alina a început să aibă din ce în ce mai mult grijă de ea şi de silueta ei. Şi, în doar câteva luni, fosta soţie a dinamovistului Cristi Borcea a revenit la silueta de manechin pe care o avea înainte de izbucnirea scandalului din familia ei, situaţie care a afectat-o serios şi de pe urma căreia s-a ales cu câteva kilograme în plus.

Cristi şi Alina au divorţat în noiembrie 2016, la notar, în Constanţa. Cei doi s-au cunoscut din 2003, pe vremea când fostul acţionar de la Dinamo era căsătorit cu Mihaela, prima nevastă. Însă o vorbă din bătrâni spune „ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face.”

Alina s-a lovit de ea în momentul când în familia sa a intervenit o altă frumuseţe autohtonă. Valentina Pelinel l-a vrăjit pe Cristi Borcea li i l-a furat pe omul de afaceri aflat după gratii.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×