Alina Sorescu e în doliu! Bunica artistei a murit: ”Vei rămâne veșnic în sufletele noastre”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
11/11/2019, 23:58
Alina Sorescu e în doliu! Bunica artistei a murit: ”Vei rămâne veșnic în sufletele noastre” GALERIE FOTO
Bunica Alinei Sorescu a murit, iar vedeta i-a adus un ultim omagiu. Sursa foto: cancan.ro

Alina Sorescu a anunțat cu mare tristețe în suflet că una dintre persoanele cele mai dragi din viața sa a plecat la ceruri. Cântăreața a postat pe rețelele de socializare un mesaj dureros și a ținut să-i aducă un omagiu femeii care i-a fost bunică.

Bunica Alinei Sorescu a murit. Vedeta este îndurerată

Cântăreața Alina Sorescu trece printr-o perioadă dificilă după ce una dintre cele mai importante persoane din viața sa a încetat din viață. Este vorba despre bunica sa căreia artista a ținut să-i aducă un ultim omagiu în această după-amiază. Soția designerului Alexandru Ciucu a postat pe contul de Facebook o fotografie cu o coroană de flori albe și un mesaj înduioșător.

„Sunt foarte tristă, am pierdut-o pe cea mai dragă bunică a mea… Mamaie, vei rămâne veșnic în sufletele noastre ?”, a scris vedeta în dreptul imaginii de pe contul de Facebook. Fanii au reacționat imediat și au transmis zeci de mesaje de consolare și sincere condoleanțe.  Sincere condoleanțe, este foarte greu când pierdem pe cineva drag. Dumnezeu să o odihnească în linişte şi pace !?” sau „Sincere condoleanțe și drum lin către îngeri!” sunt doar două dintre mesajele pe care le-a primit vedeta

Ce spune cântăreața despre cele două fiice și mărirea familiei

„Îmi doresc foarte mult să mă ocup de fetițele mele, pentru că e perioada în care ele evoluează. Carolina începe să învețe să scrie, deja merge la înot, vine cu mine la cursurile de muzică, pe Raisa vreau să o duc la balet. Îmi propun să mă ocup foarte mult de educația lor, de experiențele lor, chiar dacă acum au mai crescut și sunt independente. Observ că se aplică vorba aceea: copii mici, griji mici, copii mari, griji mari. Așa e!”, a povestit Alina Sorescu pentru libertatea.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×