Alina Pușcaș ar mai vrea un copil. Prezentatoarea TV își dorește un băiat

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
15/02/2020, 16:16
Alina Pușcaș ar mai vrea un copil. Prezentatoarea TV își dorește un băiat
Alina Pușcaș nu exclude posibilitatea unui a patra sarcini. Sursa foto: Instagram.com

Alina Pușcaș este mama devotată a trei copii, dar nu exclude posibilitatea venirii pe lume a unui al patrulea. Prezentatoarea „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1 a mărturisit că vrea să egaleze numărul fetelor cu cel al băieților, prin urmare se gândește să mai facă un copil.

Actrița Alina Pușcaș își mai dorește un copil, un băiețel

Frumoasa prezentatoare TV Alina Pușcaș are o carieră de succes în televiziune, dar și în industria cinematografică. Viața vedetei este completă și din punct personal fiind mama a trei copii, cel mai mic venind pe lume în urmă cu doar câteva luni, însă Alina Pușcaș a mărturisit că mai vrea un băiețel.

Actrița și soțul ei Mihai Stoenescu au trei minuni în viața lor, dar nu doresc să se oprească aici. „Dar acum, ieşind fată, aş mai vrea unul: aş vrea un băiat. Pentru că sunt prea multe fete”, a povestit prezentatoarea de la Antena 1, relatează kfetele.ro.

Frumoasa vedetă are un ajutor de nădejde, bona

Alina Pușcaș a dezvăluit cum face față la trei copii mici și a precizat că are un ajutor de nădejde în persoana unei bone. Prezentatoarea TV a mărturisit că mama sa, cât și soacra sunt persoane singure pe care nu ar vrea să le împovăreze cu creșterea nepoților.

„Ne ajută doamna Mariana, aceeaşi bonă pe care o avem de acum 3 ani şi, Doamne ajută, să reuşim să fim peste ani şi ani de zile tot împreună. Nu ne-am permis să nu angajăm pe cineva, neavând membri de familie care să se ocupe de partea asta.

Noi suntem cam singurei. Taţi nu mai avem niciunul. Mamele noastre sunt destul de în vârstă şi au viaţa lor, aşa că nu am cum să le pun în cârcă responsabilitatea asta” a explicat actrița, potrivit sursei menționate.

Alina Pușcaș despre cea de-a treia sarcină

Actrița a declarat în urmă cu câteva luni că nu și-a făcut griji pentru kilogramele pe care le-a acumulat în timpul sarcinii și s-a cântărit abia în ultima lună. Despre cea de-a treia sarcină Alina Pușcaș a declarat că a avut câteva stări de rău la început, dar apoi și-a revenit și a putut călători chiar și cu avionul.

Alina Pușcaș și medicul stomatolog Mihai Stoenescu sunt împreună de mai bine de 4 ani și au trei copii: Alex, Melissa și Iris. Vedeta mărturisea într-un interviu din trecut că din toată relația, ea a fost mai tot timpul însărcinată.

Prezentatoarea și-a dorit în timpul celei de-a treia sarcini un băiețel, însă s-a dovedit a fi o fetiță. Alina Pușcaș însă nu a fost dezamăgită de această situație pentru că nu a simțit niciodată o preferință anume pentru unul dintre sexe.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×