Alin Văduva, fost concurent X Factor, s-a călugărit. Motivul pentru care a aluat decizia

Ana Chivu   
în Stiri mondene
23/01/2019, 21:18
Alin Văduva, fost concurent X Factor, s-a călugărit. Motivul pentru care a aluat decizia
Alin Văduva, fostul concurent al X Factor, s-a călugărit!

Alin Văduva, fost concurent a emisiunii X Factor a luat decizia radicală de a se călugări. Presa a explodat în momentul în care a fost făcut anunțul că artistul cunoscut a ales calea Domnului. Cu toate că Alin Văduva nu a obținut un loc prim în renumitul concurs, acesta a fost îndrăgit din prima clipă de fanii X Factor, astfel că a fost ținut aminte pentru personalitatea și timbrul său special.  Cu toate că artistul părea la momentul participării la concurs foarte dedicat și încrezător în drumul spre muzică și marile scene, acesta a ales acum călugăria.

„Părinţii şi profesorii din şcoala generală, liceu şi facultate au contribuit la dezvoltarea mea personală, iar pe plan muzical domnii profesori de canto Iliuţă Dumutru şi Popescu Aurel care mi-au dat primele repere despre arta muzicii, iar în prezent doamna profesoară – foniatru Gabriela Dutescu care are grijă de sănătatea vocii mele. Nu de mult timp am început să compun, iar în următoarea perioadă voi lucra la piesele care vor fi lansate curând”, a declarat chiar acesta într-un interviu după participarea la X Factor.

Alin Văduva, fost concurent X Factor a ales călugăria

Alin Văduva s-a călugărit! Îndrăgitul concurent al X Factorului a ales să slăvească spusele Domnului și să urmeze calea strictă a Acestuia. Alin Văduva credea înainte în Dumnezeu, dar se pare că totul s-a schimbat în momentul în care a făcut o vizită la Ierusalim. Acela a fost momentul în care s-a convins că această cale trebuie urmată de el. „Alin a fost plecat multă vreme, s-a întors în ţară, apoi a plecat iarăși.

Alin Văduva Alin Văduva

S-a transformat din tânărul care cânta muzică dance într-un apărător al bisericii, fiind foarte matur şi dedicat. De prin anul 2015 s-a îndepărtat de lumea muzicală dance”, a spus o sursă apropiată de artist, pentru Click! După finele concursului de muzică, în cadrul unui interviu, acesta a recunoscut să Iisus este modelul său, fapt ce demonstrează credința sa în divin. „Iisus Hristos este modelul din viaţa mea. Scopul meu este acela de a-mi respecta aproapele, cu bune şi rele, pentru că niciunul dintre noi nu este perfect.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×