Alexia, fiica Andreei Esca, schimbare de look radicală! Cum arată blondă. FOTO

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
15/02/2019, 22:09
Alexia, fiica Andreei Esca, schimbare de look radicală! Cum arată blondă. FOTO GALERIE FOTO
Alexia, fiica Andreei Esca, schimbare de look radicală! Cum arată blondă. FOTO

Alexia, fiica Andreei Esca și-a schimbat radical look-ul. Iubita lui Mario Fresh este acum blondă cu părul lung. Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a surprins pe toată lumea când a apărut blondă și cu părul lung.

Alexia Eram și-a afișat noul look la un eveniment organizat la București. Ea s-a întors de la Londra, acolo unde studiază, pentru un proiect ceva mai special. Fiica Andreei Esca a lansat o linie de rujuri marcă proprie. Surpriza a fost foarte mare, pentru că acest proiect al Alexiei Eram a fost ținut secret. La apariția de la eveniment, fiica Andreei Esca a surprins și cu un look complet schimbat.

Alexia, fiica Andreei Esca, a apărut la un eveniment blondă și cu părul lung! Nu și-a schimbat look-ul, era o perucă

Alexia Eram a surprins pe toată lumea cu ultima ei apariție. Fiica Andreei Esca și-a schimbat radical look-ul. Și nu arată rău deloc. La un eveniment în care a lansat o linie de cosmetice, fiica prezentatoarei de la Pro TV a apărut blondă și cu părul lung. Apariția sa a surprins pe toată lumea. De fapt, fiica Andreei Esca a purtat o perucă blondă care îi venea de minune. Ea a lăsat asistența cu gura căscată. Alexia a optat pentru un costum negru la evenimentul la care a participat și mama sa. Cele două se înțeleg de minune.

Alexia Eram și mama sa Andreea Esca

„Avem o relație normală între o mamă și o fiică și de prietenie, ne spunem tot. Nu s-a băgat, mi-a dat sfaturi, dar trebuie să învăț din propriile greșeli!”, a declarat Alexia Eram despre relația cu masa sa, celebra Andreea Esca. Ce sfat a primit de la mama sa? „Să muncesc tot timpul pentru ceea ce am pentru că nimic nu vine fără să faci nimic, să fiu curajoasă, iubitoare și respectuoasă., a povestit Alexia Eram într-o emisiune la Pro TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×