Alexia și Adrian Nartea cheamă oamenii la vot la alegerile europarlamentare. Ce mesaj au transmis

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri mondene
16/05/2019, 14:20
Alexia și Adrian Nartea cheamă oamenii la vot la alegerile europarlamentare. Ce mesaj au transmis GALERIE FOTO
Alexia Eram, fiica Andreei Esca, îndeamnă oamenii la vot *foto: facebook

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, și Adrian Nartea, actorul care joacă rolul principal în serialul „Vlad” participă la campania „E.U. Yes la vot”, prin care îndeamnă oamenii să meargă la urne la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Alexia și Adrian Nartea cheamă oamenii la vot

Cei doi au lansat și un mesaj de mobilizare pentru votanți. Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, va putea vota pentru prima dată în viață, după ce anul trecut a împlinit 18 ani. “Eu YES la vot pentru că nepăsarea costă. Eu ies la vot”, le-a transmis tânăra tinerilor din generația ei. Adrian Nartea a devenit cunoscut după ce a început să interpreteze personajul „Vlad” din serialul cu același nume:  “Eu ies pentru că nu vreau să fiu luat de prost. Yes şi nu ies singur. Eu ies la vot, tu ce faci?”, este mesajul actorului în vârstă de 37 de ani, potrivit știrilor Pro Tv.

Cei doi nu sunt singurele persoane publice care îndeamnă tinerii să iasă la vot. Zilele acestea, artista Alexandra Stan a scris un mesaj de încurajare a celor tineri prin care i-a anunțat că îi așteaptă la urne, la alegerile europarlamentare din 26 mai. Tot atunci va avea loc și referendumul privind modificările la legile Justiției, propus de președintele Klaus Iohannis.

Adrian Nartea, actorul din Vlad, cheamă și el oamenii la urne *foto: instagram

Cine sunt Alexia Eram și Adrian Nartea

Alexia Eram are 18 ani împliniți anul trecut și s-a remarcat atunci când l-a invitat la majoratul ei pe artistul Florin Salam. Antonia şi Alex Velea, Nicole Cherry şi iubitul sărbătoritei, cântăreţul Mario Fresh, au fost și ei prezenți la petrecerea fiicei Andreei Esca.

Cât despre Adrian Nartea, actorul ajuns la 37 de ani a fost fotomodel și a jucat în mai multe reclame înainte să câștige rolul din „Vlad”, rol pe care nu credea că are șanse să îl obțină: „Am acumulat experienţă, însă niciodată nu e destulă. Cât timp faci ceva, fie că ai succes sau nu, e experienţă profesională şi sunt cărămizi aşezate. Dar mai am multe de învăţat. Simţeam că e un moment al meu. Eram într-o cumpănă şi dacă nu se întâmpla ”Vlad”, schimbam într-un fel macazul. Voiam să-mi iau fetele şi să ne mutăm la Braşov, să începem o mică afacere”, a povestit Nartea, pentru click.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×