Alexandru Papadopol vrea să scape cât mai repede de Ioana Ghinghina. S-a dus la ea acasă cu actele de divorț!

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
19/08/2019, 14:37
Alexandru Papadopol vrea să scape cât mai repede de Ioana Ghinghina. S-a dus la ea acasă cu actele de divorț!
Alexandru Papadopol vrea să pună punct căsniciei cu Ioana Ginghină. Sursa foto: wowbiz.ro

Nu mai există cale de împăcare pentru Alexandru Papadopol și Oana Ginghină. Surprins zilele trecute în ipostaze fierbinți alături de Adriana Titieni, actuala soție a marelui actor Adrian Titieni, „Papi” pare decis să facă tot ce îi stă în putere pentru a se rupe definitiv de trecut și implicit de cea care i-a fost parteneră de viață timp de 12 ani și i-a dăruit o fetiță superbă.

Alexandru Papadopol a fost surprins cu actele de divorț în mână, la ușa fostei soții

Mărturie în acest sens stau cele mai recente imagini date publicității de spynews.ro. În respectivele fotografii se poate observa cum actorul, îmbrăcat lejer și vizibil binedispus, ținând în mână câteva acte importante, a mers personal la locuința care până nu demult îi era casă, cel mai probabil pentru a semna actele de divorț și a pune punct căsniciei.

Alexandru Papadopol nu pare absolut deloc afectat de toate schimbările care s-au produs în viața sa, mergând în primul rând la notar pentru a intra în posesia documentelor care îl vor transforma, la cei 44 de ani ai săi, într-un bărbat liber să experimenteze fiorii unei noi iubiri. De altfel, carismaticul actor își dorește să se afișeze cât mai curând la brațul noii iubite, fără ca cineva să-l poată judeca.

Alexandru Papadopol a mers personal la locuința Ioanei Ginghină pentru a semna actele de divorț. Sursa foto: spynews.ro
Alexandru Papadopol a mers personal la locuința Ioanei Ginghină pentru a semna actele de divorț. Sursa foto: spynews.ro

Fiica Ioanei Ginghină a sfătuit-o pe actriță să se despartă de Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină a făcut față cu bine momentelor dificile din ultima vreme, mai ales datorită fiicei sale, care i-a stat în permanență alături. De altfel, Ruxandra a fost cea care a sfătuit-o pe mama sa să pună punct căsniciei cu Alexandru Papadopol, nemaiputând suporta lucrurile negative pe care le trăiau.

Ruxandra este extraordinar de curajoasă. Câteodată cred că este îngerul meu păzitor. M-a ajutat atât de mult în această perioadă şi, într-un fel, am făcut o echipă. Oricum, nici ea nu avea parte de un tratament diferit de al meu. Deşi trăiam toţi trei în aceeaşi casă, eram doar noi două. Ajunseserăm să ne bucurăm când eram singure şi să fim mai liniştite aşa, însă eu nu aveam curajul să conştientizez asta.

Apoi, am auzit-o pe Ruxandra, ca o voce a conştiinţei: «Mamă, eu, dacă eram în locul tău, divorţam». A durut foarte tare să aud asta, însă mi-am dat seama că vreau să fiu un exemplu de femeie puternică pentru ea. Acum este mult mai responsabilă ca înainte. S-a maturizat mai repede din cauza acestor probleme. Dar este bine”, a declarat Ioana Ginghină.

  

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×