Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină s-au despărțit cu scandal?! Ce se întâmplă în relația celor doi

Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
22/05/2019, 17:24
Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină s-au despărțit cu scandal?! Ce se întâmplă în relația celor doi
Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină s-au despărțit cu scandal?! Ce se întâmplă în relația celor doi fotoȘ spynews.ro

Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină s-ar fi despărțit după un mariaj de 12 ani! Ea a postat pe blogul personal un mesaj din care reiese că povestea lor de iubire a luat final brusc. Se pare că lucrurile nu mai mergeau bine de ceva vreme în relația celor doi, iar ei ar fi avut chiar și un scandal. Contactată de cei de la Libertatea, Ioana s-a abținut de la comentarii, dar a dat de înțeles că sunt probleme mari în relația ei.

Ce spune Ioana Ginghină despre despărțirea de Alexandru Papadopol

„Cumva, deși eram un om destul de recunoscător, a trebuit să primesc o lecție destul de dură, ca să învăț să mă bucur de lucrurile mărunte. (…) Cumva e clar că am greșit și la formă, și la fond, însă e frustrant că încă nu știi ce trebuia să faci (nu că asta mai contează), pe ce drum să o apuci acum. Și atunci, în această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu pași mărunți și începi să te bucuri de lucrurile mărunte.

Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere 6 ore, că ai reușit să ieși din casă și să zâmbești fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale”, este mesajul postat pe blogul personal de Ioana Ginghină. Contactată de cei de la Libertatea, ea s-a rezumat să spună „Nu e totul roz, dar mă abțin de la orice comentariu”.

ioana ginghina si alex papadopol
Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol formau un cuplu aproape perfect foto: Cancan.ro

Scandal în casa Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol

Vecinii cuplului au dezvăluit că cei doi actori nu ar mai fi împreună, iar discuțiile lor au degenerat în certuri. Unii apropiați au declarat pentru sursa citată că poliția a ajuns la casa lor și că Alex Papadopol ar fi plecat de acasă de luni bune. Deocamdată, actorul nu a avut nicio reacție cu privire la aceste informații. Ioana Ginghină și Alex Papadopol formează de 12 ani un cuplu și păreau unul dintre cele mai stabile mariaje din showbizz.

Cei doi s-au cunosct în anul 2004, când erau colegi de platou în cadrul telenovelei „Numai iubirea”. Ei s-au căsătorit în anul 2007, iar ulterior a apărut pe lume și fetița lor, Ruxandra Ioana, care a ajuns la vârsta de 11 ani,

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×