Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină au depus actele de divorț. Cum au venit cei doi la notar

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
19/06/2019, 15:45
Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină au depus actele de divorț. Cum au venit cei doi la notar GALERIE FOTO
Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat la notar. Sursa foto: Wowbiz

Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină au depus actele de divorț la un birou notarial din Capitală. Cei doi au fost fotografiați de fotoreporterii ziarului Libertatea și păreau detașați, fără foarte mari emoții. De altfel, vorbim în acest caz despre o procedură birocratică, despre semnarea unor hârtii, căci despărțirea s-a produs de ceva timp deja.

Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină au semnat divorțul la notar

După 12 ani de căsătorie cu Papi, actrița Ioana Ginghină a devenit, oficial, o femeie liberă. Aceasta a ajuns la notar îmbrăcată lejer, în pantaloni scurți roz și un tricou tip rochiță negru, cu o centură maro. Vedeta a purtat în picioare niște sandale negru, asortate cu tricoul. A purtat ochelari de soare pentru a nu fi recunoscută, însă în momentul în care s-a apropiat de ușa biroului notarial și-a dat jos ochelarii negri și a intrat să semneze divorțul.

Și Alexandru Papadopol a mers să semneze actul de divorț tot într-o ținută casual. Actorul din „Numai iubirea” a purtat niște blugi și pantofi sport albi în picioare, combinați cu un tricou negru, în ton cu vestimentația fostei sale soții. Cei doi și-au spus adio astăzi și în acte. Conform procedurii, cei doi au 30 la zile timp la dispoziție să se răzgândească, în caz contrar, se va menține decizia semnată astăzi de cei doi în fața notarului.

Ioana Ginghină, într-o ținută lejeră, extrem de relaxată la vot. Sursa foto: Libertatea.ro

Ioana, cu gândul la un viitor fără Papi

Ioana Ginghină se gândește deja la o nouă relație, semn că a depășit deja momentul de cumpănă: „Nu ştiu dacă acum sunt pregătită să mă reîndrăgostesc neapărat, dar să ştii că îmi doresc să vină prinţul meu pe cal alb. Eu întotdeauna am fost aşa…. Dacă mi-ai cunoaşte familia ai vedea că avem o naivitate care ne curge prin sânge. Şi niciodată nu am luat lucrurile foarte în tragic.

Poate a fost un avantaj… şi când am pierdut sarcina, acum ceva timp, când eram cu Alexandru eram la fel. Totdeauna trebuie să vină ceva bun, o fericire după o perioadă proastă. Şi probabil o să vină şi prinţul pe cal alb şi vom trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi”, a declarat Ioana Ginghină pentru click.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×