Alexandru Cumpănașu, prima reacție după ce a pierdut alegerile: „Un luptător nu cedează”

Dan Suta   
în Alegeri Prezidențiale 2019
10/11/2019, 21:27
Alexandru Cumpănașu, prima reacție după ce a pierdut alegerile: „Un luptător nu cedează”
Alexandru Cumpănașu a luat doar 1,3% - date exit-poll. Sursa foto: digi24.ro

Alexandru Cumpănașu a avut o primă reacție după ce a pierdut alegerile. Candidatul care s-a remarcat în urma tragediei de la Caracal a postat pe pagina de Facebook. Politologul susține că este un luptător și nu va ceda, chiar dacă scorul de 1,3%, cifră conform exit-poll-ului care reflectă datele de la ora 19:00. În mod tradițional, cifrele pentru ora 21:00 sunt prezentate la ora 23:00.

Alexandru Cumpănașu spune că lupta lui va continua

 „Voi fi prezent la Antena 3 pentru a discuta rezultatul „sondajului” alegerilor! Rezultatul îl decid laboratoarele sistemului cu care luptăm NOI, pentru a-l cita pe actualul președinte când candida in 2014. Un luptător însă nu cedează. Ar fi însemnat să nu avem eroi in neamul românesc. Le multumesc mult celor care m-au votat iar pentru restul le spun atât: CÂND SISTEMUL VĂ VA CĂLCA ÎN PICIOARE FAMILIA SAU DREPTURILE să nu uitați ca ați avut o șansă! Eu voi fi aici și pentru dumneavoastră dar cu mult mai puțină putere! Imi iubesc poporul! Și iubesc mult de tot CUMPĂNASHII”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

Conform cifrelor prezentate de CURS-AVANGARDE, Klaus Iohannis este cotat cu 39%, Viorica Dăncilă cu 22,5%, iar Dan Barna cu 16,4%. Alexandru Cumpănașu a obținut doar 1,3%, în timp ce Ramona Ioana Bruynseels, o candidată anonimă, a luat cu 0,6%. Repetăm faptul că aceste date reflectă rezultatele sondajelor făcute în apropierea secțiilor de vot până la ora 19:00. Datele pentru ora 21:00 vor fi prezentate la ora 23:00, cel puțin așa s-a întâmplat în ultimii ani.

Internaut: „Amară înfrângerea?”

„Amară înfrângerea? Vă asigur că nu la fel de amară precum nenorocirea familiilor peste care ați mărsat în cel mai cinic mod. Nu meritați nici cei 2% sunt infiniți de mult pe lângă lipsă de empatie manifestată. Și încă ceva : să vă fie de bine plângerile penale cărora va trebui să le faceți față zilele următoare!”, a comentat cineva la postarea lui Cumpănașu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×