Alexandru Cumpănașu iese la atac după rezultatele de la alegeri: ”O să le aduc și înregistrarea discuției cu doamna Melencu”

Alexa Serdan   
în Alegeri Prezidențiale 2019
11/11/2019, 13:40
Alexandru Cumpănașu iese la atac după rezultatele de la alegeri: ”O să le aduc și înregistrarea discuției cu doamna Melencu”
Alexandru Cumpănașu a cheltuit 300.000 de euro pentru campania electorală. Sursa foto: Facebook.com

Alexandru Cumpănaşu a cheltuit o mică avere pentru campania desfășurată pentru alegerile prezidențiale. Din nefericire, unchiul Alexandrei Măceșanu, a avut un rezultat foarte slab, sub 2%, iar acum candidatul independent își analizează campania electorală, așa cum ne-a obișnuit deja, pe Internet.

Ce spune Alexandru Cumpănașu despre rezultatul dezastruos de la alegerile prezidențiale

Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, a mărturisit într-un live de pe pagina sa de socializare că nu are nimic să-și reproșeze și că va lupta în continuare bătălia pentru aflarea adevărului în cazul nepoatei sale care a dispărut în luna iulie. De asemenea, Cumpănașu a mai spus că nu regretă că a dat publicității filmarea cu presupusa Luiza Melencu și că are înregistrarea cu mama adolescentei.

„Nu pot să zic că sunt mulțumit de ceea ce s-a întâmplat. N-am cum să neg faptul că mă așteptam ca poporul român să fie mai pregătit pentru ceva care să aibă o cauză în spate. Nu am nimic să îmi reproșez, voi continua bătălia pentru Alexandra, voi continua să aflu adevărul în cazul nepoatei mele. Am tăcut până acum, pentru că a fost campanie electorală, însă nu am nimic să îmi reproșez. Am procedat, zic eu, corect. Dacă cineva are dubii, o să le aduc și înregistrarea discuției cu doamna Melencu și cu familia respectivă. A fost un moment de inflexiune ce, din păcate, a fost folosită într-un mod neonest”, a explicat Alexandru Cumpănașu într-un live de pe pagina sa de Facebook.

Alexandru Cumpănașu nu a intrat în cursa electorală pentru bani, ci pentru o cauză

Alexandru Cumpănașu a dezvăluit care este suma pe care a investit-o în campania sa electorală, toate economiile familiei. Mai exact, unchiul adolescentei de 15 ani din Caracal, a investit în afișe, broșuri și investigații suma totală de 300.000 de euro. Candidatul independent nu regretă că a pierdut acești bani și spune că a pornit în cursa electorală pentru o cauză, nu pentru bani.

„Nu am cum să ies decât ca un învingător din această bătălie, atâta timp cât nu am fost candidatul unui partid. Nu am intrat în această cursă cu bani puși deoparte, am cheltuit banii mei. Am investit 300.000 de euro în campania aceasta – afișe, broșuri, deplasări, investigații. Mi-am cheltuit toate economiile familiei și tot ce puteam să avem. Cred că am făcut un lucru bun pentru mine, pentru poporul român, pentru familia mea”, a completat candidatul la alegerile prezidențiale de duminică, 10 noiembrie.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×