Alexandru Cumpănașu a venit la vot însoțit de familia Alexandrei Măceșanu: ”Am votat pentru siguranța familiilor din România”

Alexa Serdan   
în Alegeri Prezidențiale 2019
10/11/2019, 14:53
Alexandru Cumpănașu a venit la vot însoțit de familia Alexandrei Măceșanu: ”Am votat pentru siguranța familiilor din România”
Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a fost la votat însoțit de familia fetei. Sursa foto: b1.ro

Alexandru Cumpănaşu, candidatul independent la alegerile prezidențiale, a votat pentru viitorul României. Candidatul a mers la vot însoțit de părinții nepoatei sale, Alexandra Măceșanu, adolescenta de 15 ani care a fost răpită și ucisă de mecanicul Gheorghe Dincă din Caracal.

Alexandru Cumpănașu a votat la alegerile prezidențiale pentru dispariția mafiei

Alexandru Cumpănașu și-a exprimat opțiunea de vot pentru alegerile prezidențiale în această după-amiază. Candidatul independent pentru fotoliul de la Cotroceni a venit la secția de votare alături de soția sa, dar și de familia Măceșanu, părinții Alexandrei Măceșanu, fata dispărută în luna iulie. La ieșirea de la urne Cumpănașu a declarat că a votat pentru siguranța și securitatea familiilor din țara noastră, dar și pentru eliminarea mafiei.

„Am votat pentru siguranţa şi securitatea familiilor din România, pentru o Românie în care să nu trebuiască să ne fie frică să ne ducem copiii la şcoală, să nu ne mai fie frică de faptul că autorităţile ascund adevăruri sau că nu află la timp ceea ce trebuie să afle. Am votat pentru o Românie în care românii să se simtă pe ei în siguranţă şi familiile lor, pentru o Românie în care mafia să dispară. Pentru o Românie care să aibă din ce în ce mai multă încredere în ea, pentru o Românie cu viziune pentru viitor”, a declarat candidatul la ieșirea din secția de votare, potrivit romaniatv.net.

Alexandru Cumpănașu a crescut procentual în alegerile românilor

Potrivit unor surse politice Alexandru Cumpănașu înregistrează scoruri mai mari decât cele de la ora 10.00. Așadar, dacă la ora 10:00 candidatul independent avea un procent de 1%, două ore mai târziu numărul persoanelor care l-ar fi votat a ajuns la 3%. La rândul său candidatul PMP Theodor Paleologu înregistrează o creștere bună. În rândul candidaților care au depășit procentul de 3% se numără și actorul Mircea Diaconu care potrivit unor date exit-poll ar fi depăşit 10% în preferinţele alegătorilor, conform sursei citate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×