Alexandru Cumpănașu a făcut crize într-un live pe facebook, înainte de alegeri: „Când vă treziți la realitate?!” Video

Candidatul la alegerile prezidențiale Alexandru Cumpănașu șochează în continuare prin videoclipurile live pe care le face pe contul său de facebook. Fostul jurnalist care s-a remarcat în special după cazul crimei de la Caracal, în care s-a numărat printre victime și Alexandra Măceșanu, fiica vărului său, a avut o reacție necontrolată într-o intervenție pe facebook, în care pare că vorbea despre unul dintre contracandidații săi la alegerile prezidențiale, Viorel Cataramă, cel despre care CNSAS a scris recent că este fost informator al Securității.

Alexandru Cumpănașu a făcut crize într-un live pe facebook care s-a viralizat pe internet

Cu o zi înainte de startul votului din Diaspora pentru alegerile prezidențiale din acest an, plebiscit care se va desfășura în afara țării pe toată durata weekend-ului, Alexandru Cumpănașu a continuat cu seria live-urilor sale pe facebook în care vorbește cu simpatizanții săi. De data aceasta, candidatul la alegerile prezidențiale a făcut referire la ultimele zvonuri care îi privesc pe doi dintre candidații săi.

În ceea ce privește noile informații cu privire la Viorel Cataramă, Alexandru Cumpănașu a urlat în live-ul de pe facebook „Viorel Cataramă… Păi ăsta a înființat partidul liberal în România, securistul ăsta! Deci nu mai pot… Băi, românilor, când vă treziți la REALITATE?! Deci Partidul Național Liberal a fost înființat de Cataramă în 1990 și ăsta e securist!”, a țipat ca din gură de șarpe Alexandru Cumpănașu.

Alexandru Cumpănașu: „Ce urmează să mai aflăm? Că Iohannis e gay?”

De asemenea, fostul jurnalist a vorbit și despre situația lui Ninel Peia, cel care a fost dat dispărut de către poliția din Cluj și care a fost găsit în cele din urmă, după ce a fost în pelerinaj la Mănăstirea Putna„Ninel Peia e pierdut de SPP… Ce mai urmează să află? Că Klaus Iohannis e gay? Iertați-mă, dar să fiu calm? Să fiu calm cu ce?”