Alexandru Comerzan a câştigat Chefi la Cuţite sezonul 7. Reacţia lui Cătălin Scărlătescu şi mesajele fanilor

Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
17/12/2019, 23:51
Alexandru Comerzan a câştigat Chefi la Cuţite sezonul 7. Reacţia lui Cătălin Scărlătescu şi mesajele fanilor
Alexandru Comerzan este câştigătorui emisiunii Chefi la Cuţite

Alexandru Comerzan este câştigătorul din sezonul 7 al emisiunii Chefi la Cuţite. Concurentul din echipa lui Cătălin Scărlătescu a pus mâna pe premiul de 30.000 de euro pus la bătaie de Antena 1. Cheful a avut o reacţie de bucurie maximă şi a urlat de fericire în platou după ce concurentul său a câştigat

Alexandru Comerzan a câştigat finala Chefi la Cuţite

„Cât de mult mi-am dorit să câştige băieţaşul ăsta”, a spus Scărlătescu. Alexandru Comerzan a avut câştig de cauză în finala Chefi la Cuţite, unde i-a înfruntat pe Bobby şi pe Alex Popa. În semifinala al cărui deznodământ s-a aflat azi, „cuţitul de aur” al lui Scărlătescu a avut o concurenţă grea şi anume: Alex Sasu, Mino, Andrei Flueraru, Alex Popa, Răzvan Babană, Bobby Săvoiu, Rahela Pîslaru și Daniel Andrieș.

Câştigătorul Chefi la Cuţite sezonul 7 a trebuit să facă faţă unor momente foarte grele în cele mai încinse momente ale emisiunii. Astfel, săptămâna trecută, el a mărturisit că fiica sa a trebuit să treacă printr-o intervenţie chirurgicală tocmai în Italia.

Cine este Alexandru Comerzan, câştigătorul Chefi la Cuţite 7

„Pentru mine ziua de astăzi e oleacă proastă, sincer. Eu am fetița la operație în Italia. Încep ziua de astăzi cu gândul cu care înceă fiecare zi, să mă întorc și mâine în bucătărie” , a spus Alexandru Comerzan.

Cu atât mai emoţionant a fost momentul dinaintea semifinalei, când el a putut să vadă un mesaj video al copiilor. Concurentul din Chişinău a izbucnit instant în lacrimi. „Când s-au născut ei, eu nu am fost lângă ei doi ani. Lucram mult. Aveam din 7 zile o zi, două liberă, în care să te odihnești. Familia e tot pentru mine. M-au emoționat”, a spus acesta.

Alexandru Comerzan este bucătar profesionist de meserie, are 31 de ani şi vine din Republica Moldova. El a reuşit să impresioneze încă din faza preliminariilor, cucerindu-i pe cei trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu. Cel din urmă a decis să îi ofere cuţitul de aur.

Pasionat încă din copilărie de de gastronomie, Alex a plecat încă de la 15 ani cu părinţii săi în Italia, în căutarea unei vieţi mai bune. El a povestit pentru Antena 1, că, iniţial, tatăl său nu a fost de acord cu pasiunea sa, dar el s-a ţinut de meserie şi a progresat.

„Tatăl meu de la început nu prea a fost de acord, deoarece a crescut într-o epocă în care toţi se uitau la doctori, la avocaţi ca la Dumnezeu. Primii ani în restaurant am curăţat spanac, cartofi, morcovi, după care încet-încet, cu străduinţă, m-am ridicat până la ajutor de chef bucătar”, a spus bucătarul.

Alexandru Comerzan a dezvăluit că soţia sa a fost cea care l-a îndemnat să meargă la Chefi la Cuţite şi că după ce a trecut de casting, a fost decis că trebuie să câştige show-ul.

Reacţiile fanilor după ce Alexandru Comerzan a câştigat Chefi la Cuţite

Cei mai mulţi dintre fanii Chefi la Cuţite au fost de acord cu faptul că Alexandru Comerzan merita să câştige. Au fost însă, comentarii acide cu privire la componenţa finalei, iar unii dintre fani au făcut scandal pe Facebook şi au acuzat faptul că Bobby a fost băgat forţat în finală.

„Au fost eliminați cei mai buni iar Boby a fost salvat de trei ori nici unul nu a fost salvat care merita! Regia va distruge emisiunea cu inventiile aiurite , amulete și alte prostii”, „Bobby nu avea ce căuta în finală. Salvat de 3 ori, i s-a cam pus pe tavă”, au fost câteva din reacţiile fanilor, pe pagina oficială a emisiunii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×