Alexandru Arșinel, la terapie intensiva! Ce a pățit marele actor

Actorul Alexandru Arșinel a ajuns la Terapie Intensivă! Îndrăgitul actor a ajuns luni, 1 iulie, de urgență la spital, după ce s-a simțit foarte rău. Starea de sănătate a actorului a fost destul de complicată, încât medicii nu l-au lăsat să plece acasă, așa că actorul a petrecut o noapte la Terapie Intensivă. Dimineața, însă, medicii au văzut că starea sa de sănătate s-a ameliorat, așa că l-au lăsat pe Alexandru Arșinel să plece acasă.

Alexandru Arșinel a ajuns la Terapie Intensiva

Alexandru Arșinel a făcut pentru Antena Stars primele declarații după ce a fost la Terapie Intensivă, în cursul zilei de ieri. „Organismul este o chestie de mașinărie totală, dacă sare niște curse ale motorului, motorul se îneacă. Așa e inima. Inima nu a mai oxigenat creierul” a spus Alexandru Arșinel, pentru Antena Stars.

„Credeți-mă pe cuvânt că am trecut printr-o mare cumpănă, sper ca într-o lună de zile până mă mut la Sinaia să-mi mai revin” a mai spus Alexandru Arșinel, pentru Antena Stars. Alexandru Arșinel are mai multe case. Are una la București, una la Dolhasca, una la 2 Mai, pe litoral, dar are și o cabană la Sinaia, unde merge an de an cu familia și prietenii.

Alexandru Arsinel a ajuns laTerapie Intensivă

Arșinel, scandal imens după transplantul de rinichi

Celebrul actor a trecut în urmă cu mai mulți ani printr-o operație foarte complicată. A suferit un transplant de rinichi, iar acum merge regulat la medic pentru a face analize legate de acel transplant de rinichi. Operația suferită de Alexandru Arșinel în anul 2013 a iscat și un scandal de zile mari.

Actorul a fost supus unui transplant de rinichi în anul 2013, la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj, condus la acea vreme de medicul Mihai Lucan. Se pare că a făcut transplant în aceeași zi în care se înscrisese pe lista de așteptare, în Registrul Național de Transplant. Practic, Arșinel a primit codul CUIANT (codul de înregistrare în Registrul Național de Transplant) pe data de 28 august 2013, iar în aceeași zi a făcut transplant de rinichi, după cum a declarat recent deputatul USR Emanuel Ungureanu, denunțătorul medicului Mihai Lucan la DIICOT, la Interviurile HotNews LIVE.