Alexandra Becali, vacanţă de lux pe Coasta de Azur. Gigi Becali a scos din buzunar o mulţime de bani

Mirela Apostol   
în Stiri mondene
25/10/2019, 12:29
Alexandra Becali, vacanţă de lux pe Coasta de Azur. Gigi Becali a scos din buzunar o mulţime de bani GALERIE FOTO
Alexandra Becali, vacanţă de lux în Franţa. Sursa foto: Instagram

Alexandra, fiica cea mijlocie a lui Gigi Becali, a mers recent într-o vacanţă de lux într-o destinaţie de vis. Blondina, despre care se spune că ar fi cea mai frumoasă dintre fetele patronului de la FCSB, a ales Coasta de Azur.

Alexandra Becali, cazare de mii de euro în Franţa

Acolo, şi-a găsit o cazare de vis, într-un hotel extrem de scump (Vezi imaginile în GALERIA FOTO). Cazarea porneşte de la preţul de 3.000 lei pe noapte şi poate ajunge la 19.000 lei,  echivelanetul a 4.000 de euro, cu mic dejun şi alte facilităţi incluse, în unul dintre cele mai frumoase apartamente disponibile. Privelişte de vis, camere cu un design superb, săli care arată precum castelele din poveşti, aşa arată locul unde Alexandra Becali s-a relaxat şi şi-a încărcat bateriile.

Fiica lui Gigi Becali s-a fotografiat în faţa complexului de lux, denumit Grand-Hôtel du Cap-Ferrat. Imaginea pe care a urcat-o pe site-urile de socializare a strâns imediat numeroase aprecieri în mediul virtual.

Îi duce dorul surorii Teodora, căsătorită recent

În urmă cu două săptămâni, Gigi Becali îşi căsătorea fiica cea mare. Un eveniment care a stârnit foarte mult interes, la care au fost 700 de invitaţi şi unde au cântat artişti recunoscuţi, precum Andra, formaţia Pindu şi alţii. După căsătorie, Teodora s-a mutat de acasă şi locuieşte acum cu cel cu care şi-a unit destinele, iar Alexandra îi duce dorul. Dovadă stă postarea de pe Instagram a celei anterior amintite (vezi imaginea din GALERIA FOTO), care a scos o filmare de la nunta surorii sale, alături de textul „Miss you, Teo”.

Gigi Becali este căsătorit cu Luminiţa Becali, cea care i-a dăruit trei fete: Teodora, Alexandra şi Cristina. Dacă fiica cea mare a avut noroc în dragoste, nu la fel se poate spune şi despre Alexandra, care s-a despărţit recent de iubitul care s-a cuplat acum, cu o bombă sexy. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×