Alexandra Becali a rupt tăcerea! Adevărul despre relaţia cu Mihnea Grigoriu: „Nu ne-a legat nimic”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
10/12/2019, 16:53
Alexandra Becali a rupt tăcerea! Adevărul despre relaţia cu Mihnea Grigoriu: „Nu ne-a legat nimic” GALERIE FOTO
Alexandra Becali, adevărul despre relaţia sa. Sursa foto: Instagram

Alexandra, fiica mijlocie a lui Gigi Becali, a dorit să dezmintă zvonurile cum că ar fi fost părăsită de Mihnea Grigoriu.

Alexandra Becali, despre Mihnea Grigoriu

Surprinsă de multe ori în compania acestuia, fiica patronului de la FCSB a vrut să le explice tuturor că între ea şi Mihnea nu a fost niciodată o relaţie altfel decât cea de prietenie.

„Am de făcut câteva precizări cu privire la ştirile apărute în presa mondenă în care se scrie că de câteva săptămâni eu şi familia mea am trece printr-o dramă.

Eu şi Mihnea Grigoriu ne cunoaştem încă din copilarie şi niciodată nu ne-a legat nimic mai mult decât o relaţie de prietenie, fapt pe care de altfel el însuşi îl poate confirmă.

Având în vedere educaţia pe care am primit-o de la părinţii mei şi discreţia care mă caracterizează, nu voi mai face niciun comentariu cu privire la acest subiect şi am speranţa că jurnaliştii care încă îşi mai ghidează cariera după principiile deontologice vor face corecturile necesare, iar pe viitor vor evita să mai scrie ştiri vădit mincinoase cu privire la viaţa mea şi a familiei mele.

Teodora Becali s-a căsătorit

Este totuşi păcat ca momentele fericite prin care trecem să fie umbrite de asemenea neadevăruri care, în defintiv, nu fac decât să afecteze încrederea publicului în mass-media românească.

Mulţumesc pentru înţelegere”, a scris Alexandra Becali pe pagina sa de Instagram.

A fost nuntă mare în familia lui Gigi Becali. Fiica sa cea mare, Teodora, şi-a unit destinele în luna octombrie cu Mihai Mincu, cel care îi era iubit de câţiva ani.

Petrecerea a fost fabuloasă, cu sute de invitaţi, şi celebrităţi care au cântat şi au întreţinut atmosfera până dimineaţă. Gigi Becali s-a distrat aşa cum o face de fiecare dată şi a aruncat cu banii la lăutari, iar ospătarii au primit un bacşiş uriaş.

La fel de extravagant a fost şi cadoul de nuntă: 1.000.000 de euro, bani pe care i-a transferat pe cardul Teodorei.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×