Alexandra Becali a rămas singură! Mihnea Grigoriu s-a cuplat cu o bombă sexy

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
21/10/2019, 17:38
Alexandra Becali a rămas singură! Mihnea Grigoriu s-a cuplat cu o bombă sexy GALERIE FOTO
Mihnea Grigoriu, fostul iubit al Alexandrei Becali, într-o relație cu supermodelul Denisa Hodișan *foto: facebook

Dacă Teodora Becali a avut parte de o nuntă fabuloasă alături de alesul inimii ei, pentru care tatăl său, patronul FCSB Gigi Becali nu a avut probleme să cheltuiască milioane de euro, sora ei mai mică, Alexandra, nu are prea mult succes în dragoste. Alexandra Becali, fiica mijlocie a latifundiarului din Pipera a rămas singură, în timp ce fostul ei iubit, Mihnea Grigoriu, s-a cuplat cu o bombă sexy. Este vorba despre fotomodelul Denisa Hodișan.

Mihnea Grigoriu s-a cuplat cu o bombă sexy după ce s-a despărțit de Alexandra Becali

Mihnea Grigoriu este unul dintre celebri crai de Dorobanți care, în vârstă de numai 25 de ani, a „rulat” mai multe fete frumoase dar și mașini de lux. Fiul controversatului miliardar Daniel Grigoriu, care are un trecut în SRI, Mihnea are pe facebook poze cu bolizi care însumat trec de un milion de euro. De asemenea, are în palmares femei frumoase, printre care acum și fiica mijlocie a lui Gigi Becali, Alexandra.

Ultima cucerire a lui Mihnea Grigoriu, după cum arată chiar profilul său de facebook, este fotomodelul Denisa Hodișan. Originară din Oradea, Denisa a participat de-a lungul anilor la mai multe concursuri de miss.

Mihnea Grigoriu, fostul iubit al Alexandrei Becali, într-o relație cu supermodelul Denisa Hodișan
Mihnea Grigoriu, fostul iubit al Alexandrei Becali, într-o relație cu supermodelul Denisa Hodișan *foto: facebook

Cine este Denisa Hodișan, noua iubită a lui Mihnea Grigoriu, fostul „ginere” al lui Gigi Becali

Denisa Hodișan are 26 de ani și a terminat Facultatea de Matematică. Ea este de profesie model și a câștigat de-a lungul carierei mai multe competiții internaționale. Astfel, printre coroanele pe care le-a obținut se numără Miss Top Model Internațional, câștigat în 2016, dar și Miss Balkana 2017,Miss Planet Fotogenie 2017. Ultima competiție pe care a câștigat-o a fost recent, la Tbilisi, capitala Georgiei. Este vorba de Miss Planet 2019, acolo unde a fost însoțită chiar de către Mihnea Grigoriu. VEZI GALERIE FOTO

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×