Alex Velea a trecut prin momente grele la Asia Express! Iubitul Antoniei a început să plângă de dorul copiilor

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
11/01/2020, 12:33
Alex Velea a trecut prin momente grele la Asia Express! Iubitul Antoniei a început să plângă de dorul copiilor
Alex Velea, în lacrimi la Asia Express. Artistului i-a fost dor de copii. Sursa foto: Instagram.com

Show-ul „Asia Express” de la Antena 1 nu este pentru persoane sensibile. Alex Velea a simțit pe propria piele acest lucru și mai ales, ce înseamnă să fii departe de familie. Iubitul cântăreței Antonia s-a topit de dorul copiilor săi: Dominic și Akim. 

Cântărețul Alex Velea, în lacrimi în timpul competiției Asia Express

Nouă echipe s-au alăturat în toamna anului trecut în competiția de la Antena 1, Asia Express. Alex Velea și Mario Fresh s-au numărat printre vedetele care au plecat în Filipine și Taiwan, dar iubitul Antoniei a simțit tot timpul distanța față de cei dragi.

Artistul s-a topit de dorul copiilor și nu de puține ori s-a oprit din cursă pentru a se juca cu micuții din Asia. Alex Velea a făcut adevărate spectacole pentru copiii de pe continentul asiatic cărora le-a cântat sau pe care i-a strâns în brațe cu ochii în lacrimi.

Experiența Asia Express pentru Alex Velea și Mario Fresh

„Îmi urmez visul și sunt plin de ambiție. Copiii mei erau fani ai emisiunii înainte de a participa tatăl lor, pentru că anul trecut, când am prezentat Acces Direct, tot spuneam de Drumul Elefantulu. (…)

Le-a plăcut foarte mult, când au auzit că merg au fost fascinați, de-abia așteaptă să mă vadă. Am răsărit ca soarele din întuneric, acum am tot ce vreau pentru că merit”, a declarat Alex Velea despre Asia Express înainte de a pleca în Asia, scrie cancan.ro.

„Și eu sunt o persoană foarte ambițioasă. Sunt un luptător adevărat. Am fost la peste 100 de festivaluri de muzică ușoară. Eram obișnuit să iau numai locul I”, a spus și Mario Fresh.”, a adăugat partenerul artistului, Mario Fresh.

„Noi credem că facem o echipă bună, ne avem unul pe celălalt. În ultimii ani, am trăit foarte mult împreună. Ne știm tabieturile, minusurile, defectele și calitățile. Cred că vom face față oricărei situații. Sunt sigur de asta”, a mai completat Alex Velea înainte de a începe filmările pentru competiția de la Antena 1.

Echipa Alex Velea – Mario Fresh, eliminată din competiție

Alex Velea și Mario Fresh au plecat încrezători în Asia, dar se pare că cei doi au părăsit competiția mai devreme decât s-ar fi așteptat. La începutul lunii noiembrie iubitul Antoniei a fost văzut într-un club din Râmnicu-Vâlcea, la Balul Bobocilor.

Motivul pentru care Velea a părăsit show-ul Asia Express ar fi fost niște probleme medicale. Mario Fresh și partenerul de competiție nu regretă experiența și spun că au ”gustat” din plin din toate ingredientele de pe continentul asiatic.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×