Alex Ashraf a lămurit toate zvonurile despre divorțul de Oana Zăvoranu: ”Nu se pune problema”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
14/12/2019, 21:51
Alex Ashraf a lămurit toate zvonurile despre divorțul de Oana Zăvoranu: ”Nu se pune problema”
Alex Ashraf, infirmă varianta unui divorț de Oana Zăvoranu. Sursa foto: click.ro

Oana Zăvoranu a ținut mereu prima pagină a ziarelor, iar în ultimele zile mai multe zvonuri au făcut înconjurul țării. După ce s-a scris că Alex Ashraf, soțul vedetei, a jucat la mai multe capete, iată că palestinianul infirmă zvonurile despre un eventual divorț.

Alex Ashraf, prima declarație după ce s-a scris că divorțează de Oana Zăvoranu

Zilele trecute soțul Oanei Zăvoranu apărea stând la masă cu o colegă de la sală și mângâind-o pe aceasta pe picior. La momentul respectiv actrița a părut amuzată de situație și a exclus variantei unei infidelități sau a unui divorț.

Alex Ashraf a ținut și el să lămurească lucrurile și a declarat că își iubește soția și este foarte fericit alături de ea. Totodată, soțul actriței a mai spus că speculațiile pe tema divorțului nu-și au rostul.

„Speculaţiile nu îşi au rostul. Eu sunt fericit cu soţia mea şi o iubesc. Nu se pune problema de vreun divorţ”, a spus soţul Oanei Zăvoranu pentru spynews.ro.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în urmă cu 2 ani

Oana Zăvoranu a fost mereu o persoană deschisă și nu s-a sfiit să vorbească despre viața sa persoanlă. Însă în ziua în care actrița din serialul „Sacrificiul” a spus „Da” a păstrat discreția.

Vedeta și-a dorit să fie o mireasă atipică și a reușit. Oana a purtat o rochie de mireasă de culoare roșie cu flori lăsând la vedere decolteul generos. Și Alex a fost în ton cu soția sa, iar nașii au fost aleși pe sprânceană: Silviu Prigoană şi soţia sa, Mihaela.

„Nunta a avut loc pe data de 9 septembrie. A fost iniţiativa mea. Oana Zăvoranu, în biserică? E ceva mai greu de imaginat, mă gândesc. Am zis hai să o facem şi pe asta, de ce nu?

Eu m-am gândit să fiu sub acoperire, m-am îmbrăcat într-o rochie roşie cu un decolteu adânc de preotul nu-şi putea dezlipi ochii de pe bustul meu.

A avut loc într-o biserică superbă, nu ştiu dacă am intrat într-o biserică atât de frumoasă”, mărturisea actrița la scurt timp după cununia religioasă, conform click.ro.

Oana Zăvoranu a mai fost căsătorită în trecut cu Pepe, dar numai civil. De data aceasta actrița și-a călcat pe inimă și a făcut marele pas, în Biserică, alături de palestianul Alex Ashraf.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×