Alertă pe drumul Timișoara – Arad! Un apel la 112 a semnalat mai multe cadavre într-un autotren frigorific

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
05/11/2019, 08:15
Alertă pe drumul Timișoara – Arad! Un apel la 112 a semnalat mai multe cadavre într-un autotren frigorific
Cadavre într-un TIR frigorific spre Arad. Sursa foto: banatulazi.ro

Un apel făcut la 112 a pus în alertă maximă autoritățile, după ce un bărbat a anunțat că într-un autotren frigorific care circulă spre Arad s-ar afla mai multe cadavre! Oamenii legii s-au mobilizat imediat și caută acum TIR-ul respectiv în trafic!


UPDATE, 5 noiembrie, 08:17. Apelul la 112 privind camionul care transporta mai multe cadavre s-a dovedit a fi fals, în cele din urmă. Oamenii legii susțin că persoana care a alertat autoritățile nu s-a bazat pe absolut nimic, notează libertatea.ro. Pentru apelul fals la numărul de urgențe individul riscă o amendă uriașă.


Cadavre într-un TIR frigorific spre Arad

Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că în remorca frigorifică a unui autotren ce se deplasa pe drumului Timișoara-Arad, pe sensul spre Arad, ar fi mai multe cadavre.

Apelul a fost efectuat luni seara, în jurul orei 20.20. Oamenii legii și salvatorii au fost îndrumați spre drumul Timișoara-Arad, de către autorul apelului, pentru a identifica autotrenul, unde, din informațiile puse la dispoziție, se pare că se aflau 8 oameni decedați, potrivit tion.ro.

Un bărbat a sunat la 112, unde a spus că într-un TIR frigorific s-ar afla mai multe cadavre

Forțe ale poliției, pompieri și echipaje de ambulanță cercetează șoseaua pentru a confirma apelul prin 112. Bărbatul care a sunat la numărul de urgență nu a precizat o locație exactă, precizând către dispeceratul 112 doar faptul că 7-8 oameni morți se află în remorca unui autotren de la marginea Autostrăzii A1, porțiunea dintre Timișoara și Arad.

Un caz șocant a avut loc în Marea Britanie, unde nu mai puțin de 39 de oameni morți au fost găsiți într-un TIR frigorific. Cadavrele aparțineau unor imigranți ilegali, care au plătit bani mulți pentru a pleca din Vietnam, spre Occident.

Aceștia au fost închiși în autotrenul respectiv, deoarece ar fi fost mai greu de detectat de către autorități. Oamenii însă au murit de frig, iar autoritățile britanice i-au găsit congelați! Mulți dintre oamenii morți în autotrenul din Marea Britanie au apucat să le scrie părinților, de la care și-au lau adio.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×