Alertă în Belgia în urma unui accident în lanț. Bilanțul provizoriu arată cel puțin 50 de victime

Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
04/02/2020, 19:32
Alertă în Belgia în urma unui accident în lanț. Bilanțul provizoriu arată cel puțin 50 de victime
Alertă în Belgia în urma unui accident în lanț. Bilanțul provizoriu arată cel puțin 50 de victime. Sursa foto: Hepta

Un accident în lanț a avut loc marți, în Belgia, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața și alte 50 au fost rănite grav, anunță autoritățile locale.

Accident în lanț în Belgia

Carambolul a avut loc într-un tunel aflat pe un bulevard periferic al orașului belgian Anvers și, după cum informează autoritățile locale, bilanțul arată cel puțin 50 de victime, dintre care una a decedat, iar alte cinci sunt grav rănite.

Din primele informații reiese faptul că în accident au fost implicate două autocare, trei camioane și un autoturism, iar o persoană și-a pierdut viața, precizează autoritățile din localitatea Beveren, de lângă Anvers, Belgia.

Poliția federală belgiană a declarat că, în total, au fost implicate 115 persoane, informează ProTV.

Purtătoarea de cuvânt a poliției federale afirmă că 65 dintre persoanele implicate în acel accident din Belgia au fost evacuate fără vreo rană, în timp ce restul de 49 de persoane au fost rănite în urma carambolului.

50 de victime în urma carambolului, dintre care una a decedat

Toate victimele au fost luate în îngrijire de către echipajele de intervenție.

Potrivit sursei amintite anterior, dintre cei 49 de răniți, 5 se află în stare foarte gravă, iar restul de 44 au fost răniți ușor.

Accidentul a avut loc la ora locală 13.30 (12:30 GMT) în tunelul din Beveren, pe centura ce ocolește orașul Anvers, în direcția spre Olanda. Momentan nu se cunosc cauzele ce au dus la incidentul în care au fost implicate mai multe autovehicule.

Ambele sensuri de mers au fost închise în urma accidentului, zona fiind una extrem de circulată din cauza apropierii de zona portuară a orașului Anvers, al doilea cel mai mare port de marfă din Europa după Rotterdam.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×