Alertă cu bombă la România TV! Pirotehniștii au venit de urgență la sediul televiziunii

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
15/02/2019, 22:05
Alertă cu bombă la România TV! Pirotehniștii au venit de urgență la sediul televiziunii GALERIE FOTO
Alertă cu bombă la România TV
Alertă cu bombă la România TV! Pirotehniștii au venit de urgență la sediul televiziunii, după ce angajații au sunat la numărul de urgență 112 și au anunțat că au primit un e-mail de amenințare pe adresa redacției. Serviciul Român de Informații l-a identificat deja pe autorul amenințării.
Incidentul s-a petrecut vineri seară, în timp ce în studioul postului de televiziune se afla ministrul Apărării, Gabriel Leș. Pe adresa redacției postului de televiziune România TV a fost trimis un e-mail în care se specifica faptul că în clădirea din Casa Presei se află o bombă. La fața locului au sosit în cel mai scurt timp pirotehniștii pentru a inspecta clădirea.

Alertă cu bombă la România TV

„Vă avertizez: sediul vostru va sări în aer!!! este o victorie a ROMÂNILOR ADEVĂRAȚI!!!!”, scrie în e-mailul trimis pe adresa redacției România TV de un bărbat din Tmișoara, care a fost identificat de Serviciul Român de Informații. Numele individului este Ioan Alex Tătar, iar conținutul e-mailului a fost făcut public de jurnaliștii de la România TV.

În momentul alertei cu bombă, în platou se afla ministrul Apărării
În momentul alertei cu bombă, în platou se afla ministrul Apărării

În momentul în care a fost anunțată alerta cu bombă la sediul România TV din Casa Presei, în studioul televiziunii se alfa ministrul Apărării, Gabriel Leș. Pirotehniștii au ajuns la fața locului pentru a inspecta clădirea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×