Alegeri locale 2020. Vlad Voiculescu de la PLUS susține că PNL nu ar trebui să fie atât de sigur că va câștiga Bucureștiul

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
21/01/2020, 18:37
Alegeri locale 2020. Vlad Voiculescu de la PLUS susține că PNL nu ar trebui să fie atât de sigur că va câștiga Bucureștiul
Vlad Voiculescu spune că PNL este sub USR-PLUS în sondajele pentru primăria Capitalei. Sursa foto: captură TEDTalks

Alegerile locale din 2020 ar putea fi pline de surprize ori cel puțin asta susține Vlad Voiculescu de la PLUS. În timp ce PNL se laudă că stă bine în sondaje și că ar câștiga lejer primăria generală a Capitalei, liderul PLUS este ceva mai sceptic.

Vlad Voiculescu de la PLUS nu vede victoria PNL

Voiculescu a spus că, potrivit datelor pe care le-a văzut el, candidatul USR-PLUS are șanse să o bată pe Gabriela Firea. Acesta susține că PNL nu ar sta atât de bine în sondaje pentru primăria generală a Bucureștiului.

„Nu există niciun sondaj care să arate că acest partid are cele mai mari şanse la alegerile locale”, a declarat azi Vlad Voiculescu la Libertatea.

„În sondajul pe care noi l-am comandat, lucrurile arată foarte clar”

„PNL a făcut declaraţii politice, prin vocea preşedintelui şi a liderului PNL. Există o oarecare dinamică a unor alegeri, suntem în ianuarie, alegerile urmează pentru cinci luni, mai e ceva timp”, a adăugat liderul PLUS.

„Ceea ce e clar este că candidatul Alianţei USR-PLUS are prima şansă în Capitală, conform sondajelor. În sondajul pe care noi l-am comandat, lucrurile arată foarte clar. Şi eu şi Nicuşor Dan, în cazul în care am fi desemnaţi candidaţi, am fi la 35 -36 la sută”, a mai spus politicianul care a ocupat funcția de ministru al Sănătății în guvernul Cioloș.

Nu se știe cu exactitate data la care vor avea loc alegerile locale, căci guvernanții vorbesc despre suprapunerea acestora cu cele parlamentare.

Alegerile locale au fost stabilite inițial pentru duminica zilei de 7 iunie, însă această dată nu este bătută în cuie. Mai mult de atât, Ludovic Orban a declarat că vrea să organizeze alegeri în două tururi. De cealaltă parte, pesediștii spun că liberalii nu ar respecta recomandările Comisiei de la Veneția potrivit cărora legile electorale nu ar trebui modificate cu 6 luni înainte de data alegerilor.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×