Alarmă la Râmnicu Vâlcea! Un colet suspect a alertat autoritățile și au blocat mai multe străzi

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
25/01/2020, 12:24
Alarmă la Râmnicu Vâlcea! Un colet suspect a alertat autoritățile și au blocat mai multe străzi
Alarmă la Râmnicu Vâlcea! Un colet suspect a alertat autoritățile și au blocat mai multe străzi. Sursa foto: Hepta

Polițiștii din Râmnicu Vâlcea au blocat sâmbătă dimineță mai multe străzi din oraș după ce jandarmii au dat alarma când au observat cu colet suspect pe una dintre artere.

Polițiștii au închis mai multe străzi din cauza unui colet suspect

Astfel, potrivit Mediafax, oamenii legii din Vâlcea au fost sesizați în această dimineață de către jandarmii ce patrulau pe strada Calea lui Traian că a fost găsit un colet suspect. În acel moment, polițiștii au decis eliberarea zonei respective, precum și blocarea circulației pe mai multe străzi din apropiere.

 „Rugăm cetăţenii care se află în zona respectiva să respecte indicaţiile forţelor de ordine”, au informat poliţiştii pe locuitorii din Râmnicu Vâlcea.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipe de polițiști, pompieri militari ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), jandarmi, precum și un echipaj SRI.

Pentru că strada respectivă se află în centrul municipiului, oamenii legii au decis să limiteze accesul populației în zonă până când vor analiza coletul cu atenție.

Polițiștii au anunțat că a fost vorba despre o alarmă falsă

„În dimineaţa aceasta poliţiştii din cadrul I.P.J Vâlcea au fost sesizaţi de către o patrulă de jandarmi cu privire la faptul că pe strada Calea lui Traian s-ar afla un colect suspect. Imediat la faţa locului s-au deplasat poliţişti, jandarmi, militari I.S.U şi forţe S.R.I unde au luat măsuri conform procedurilor legale.

Poliţiştii au eliberat zona şi au blocat circulaţia pe mai multe străzi”, au precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea, conform AGERPRES.

Ulterior, polițiștii au anunțat că a fost vorba despre o alarmă falsă.

Astfel, în bagajul care a alertat autoritățile se aflau doar câteva articole vestimentare, iar oamenii legii încearcă acum să găsească persoana căreia îi aparține geanta respectivă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×