Alarma a sunat la Insula Iubirii! Unul dintre băieți a cedat ispitei după câteva ore! Cum au reacționat fetele

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
23/04/2019, 12:44
Alarma a sunat la Insula Iubirii! Unul dintre băieți a cedat ispitei după câteva ore! Cum au reacționat fetele GALERIE FOTO
Alarma a sunat la Insula Iubirii doar după cinci ore!

Noul sezon din Insula Iubirii a adus un nou cuplu care s-a destrămat la doar 5 ore de la venirea în Thailanda! Din păcate, alarma a sunat mult prea repede, semn că unul din concurenți a compromis povestea de iubire cu care a venit. Noii participanți ai testului au adus povești de dragoste în care cred. Din păcate, nu toate vor trece cu brio ispitirii.

Alarma a sunat la Insula Iubiri!

După doar 5 ore de la venirrea începerea testului, un cuplu a fost destrămat. Un băiat din cuplu a cedat ispitirii, așa că a dat relația serioasă cu care a venit în România pe momente unice sub ochii camerelor de luat vederi.  Este vorba de un cuplu de 5 ani, format din Denisa și Adrian, care a venit să își testeze dragostea.

Cei doi au recunoscut la casting că dacă totul va decurge bine și dacă relația lor scapă de testul insulei, vor face pasul cel mare și se vor căsători. Rămâne de văzut dacă iubita acestuia va trece peste desfârul pe care l-a avut cu ispita Maria. Tocmai când fetele se simțeau bine și se prregăteau de petrecere și de cină, larma și-a făcut apariția și a agitat serios spiritele.

Insula Iubirii, alarma ispitirii la doar 5 ore de la venirea în Minitel
Insula Iubirii, alarma ispitirii la doar 5 ore de la începerea testului

Noul sezon Insula Iubirii

„Fetele mi s-au părut OK. Sunt niște puștoaice, niște fetițe. Nu s-au speriat când m-am apropiat de ele”, a spus ispita Mircea. „Toate fetele sunt drăguțe. Arată bine și sunt sociabile”, a spus și ispita Adrian. „Nu mi se par uau, dar sunt frumoși așa”, a spus și Diana despre ispitele masculine.

În sezonul de anul acesta și-a făcut apariția un cuplu controversat format din doi foști concurenți care au venit pe Insula Iubriii fiecare cu alt partener. Este vorba de Diana, care a venit anul trecut alături de Ben, amorezul de atunci și de Aurel, care venise în cuplu cu Alexandra. Din păcate, testul s-a încheiat extrem de repede pentru ei, dar, cu ocazia emisiunii, și-au început propria poveste de iubire.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×