Alain Delon, declarații tulburătoare: ,,Sunt la sfârșitul vieții!”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
21/05/2019, 10:49
Alain Delon, declarații tulburătoare: ,,Sunt la sfârșitul vieții!” GALERIE FOTO
Actorul Alain Delon a ținut un discurs emoționant la Festivalul de la Cannes după ce a primit un trofeu, chiar de la fiica sa, pentru cariera de 62 de ani în film Sursa foto: Hepta.ro

Actorul francez, Alain Delon (83 de ani), a pășit pe covorul roșu de la Cannes însoțit de fiica sa, actriţa Anouchka Delon. Actorul a primit un trofeu pentru întreaga sa carieră și a ținut un discurs emoționant la care a plâns.

Alain Delon, discurs emoționant la Cannes

Actorul, Alain Delon, a pășit pe covorul roșu de la Cannes însoțit de fiica sa, actriţa Anouchka Delon. Actorul a urcat treptele Grand Thèâtre Lumiére pe muzica lui Enio Morricone creată pentru „Clanul sicilienilor” și a salutat mulțimea prezentă, cât și fotografii. Alain Delon a primit un trofeu pentru întreaga sa carieră și a ținut un discurs care a emoționat până la lacrimi.

Din nefericire, actorul are mari probleme de sănătate și se luptă cu dureri insuportabile la nivelul șoldurilor. Premiul Palme d`Or i-a fost înmânat chiar de fiica sa, Anouchka. ”Este un omagiu postum adus în timpul vieţii mele. Vă cer iertare, dar sunt nu numai la sfârşitul carierei mele ci şi al vieţii.”, a ținut să mulțumească actorul.

 ”Dacă sunt mândru de ceva în această viaţă, este cariera mea. Cel mai dur în meseria aceasta este să durezi şi eu am rezistat 62 de ani. Mai ştiu că cel mai greu este să pleci şi voi pleca. Am făcut o meserie în care am lucrat cu cei mai mari şi se pare că sunt un star. Asta o datorez publicului. Nu filmele, nu regizorii te fac star, ci publicul. Vă mulţumesc şi vă spun la revedere. Nu am mai plâns de mult aşa.” , a adăugat actorul cu ochii în lacrimi.

Actorul francez a anunțat că se retrage din viața pubică
Alain Delon a primit un trofeu pentru întreaga sa carieră în film
Sursa foto: Hepta.ro

Alain Delon nu le-a uitat pe cele două femei din viața sa

„Este dificil să pleci. Pentru că şi eu voi pleca, dar nu voi pleca fără să vă mulţumesc”, a spus actorul înainte de a părăsi scena. Actorul nu le-a uitat nici pe cele două femei care i-au marcat viața. ,,Înainte de a pleca, trebuie să vă spun că mă gândesc la Mireille şi la Romy”. Ambele femei au murit: Mireille Darc  în 2017, iar Romy Schneider în 1982. Din relația cu Romy Schneider a rezultat un băiat Christian Aaron Boulogne, Ari, despre care actorul a negat că i-ar fi tată. Băiatul a fost crescut de părinții lui Delon și a ajuns fotograf și actor. Din relaţia cu Rosalie van Breemen vor rezulta doi copii, Anouchka şi Alain-Fabien.

Cu toţii ştim că intoleranţa s-a întors. Este ascunsă în spatele unei măşti, o doctrină despre care trebuie să credem că ne va proteja de riscul de a supăra oameni, de riscul de a greşi, dacă toţi gândim acelaşi lucru. Alain Delon nu se teme să supere pe cineva, nu se teme să greşească, nu gândeşte ca alţii şi nici nu se teme să fie singur”,a spus directorul festivalului de la Cannes, Thierry Fremaux. 

Cel mai recent film în care a jucat actorul este „S Novym godom, mamy!”, film care a apărut în anul 2012. Filmul va afce parte din distribuţia „La maison vide”, de Patrice Leconte, alături de Juliette Binoche.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×