Alain Delon a făcut accident cardio-vascular! În ce stare se află actorul

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
09/08/2019, 12:01
Alain Delon a făcut accident cardio-vascular! În ce stare se află actorul
Starea de sănătate a actorului francez Alain Delon este stabilă. Sursa foto: unica.ro

Actorul francez Alain Delon a ajuns de urgență la spital după ce a suferit un accident cardio-vascular cerebral. Vestea tristă a fost dată publicității chiar de fiul celebrului actor Anthony Delon care i-a liniștit pe fani spunând că starea producătorului este stabilă. 

Alain Delon, internat în spital după un accident cardio-vascular cerebral

Celebrul actor francez în vârstă de 83 de ani Alain Delon a suferit un accident cardio-vascular cerebral în urmă cu trei săptămâni și a fost internat într-un spital din Franța. Fiul actorului Anthony Delon a dat vestea nefericită presei spunând că starea lui Alain Delon este una stabilă și a putut fi transferat într-o clinică din Elveția. 

„Tatăl meu a suferit un accident cardio-vascular şi o uşoară hemoragie cerebrală. El a fost operat la spitalul Pitié-Salpétriere, unde a fost internat trei săptămâni pentru îngrijiri. Toată familia a fost alături de el, fratele meu, sora mea şi mama mea, Nathalie”, a spus Anthony Delon pentru presa intrenațională.

Actorul s-a retras din viața filmului la 83 de ani
Actorul francez se recuperează la o clinică din Elveția după ce a suferit un accident cardio-vascular cerebral. Sursa foto: cancan.ro

Actorul francez a fost transferat la o clinică din Elveția

Fiul actorului Anthony Delon a mai spus că starea tatălui său este stabilă și a fost transferat la o clinică din Elveția unde urmează să se recupereze. Fiica actorului locuiește acolo și îi urmărește recuperarea de aproape și ține la curent familia cu progresele pe care le face Alain Delon.

Celebrul actor al cinematografiei franceze și-a anunțat retragerea într-un discurs emoționant pe care l-a avut la Cannes. Vizibil emoționat actorul de 83 de ani a mulțumit publicului care i-a fost alături în cariera sa. „Este un omagiu postum adus în timpul vieţii mele. Vă cer iertare, dar sunt nu numai la sfârşitul carierei mele ci şi al vieţii. Dacă sunt mândru de ceva în această viaţă, este cariera mea. Cel mai dur în meseria aceasta este să durezi şi eu am rezistat 62 de ani. Mai ştiu că cel mai greu este să pleci şi voi pleca. Am făcut o meserie în care am lucrat cu cei mai mari şi se pare că sunt un star. Asta o datorez publicului. Nu filmele, nu regizorii te fac star, ci publicul. Vă mulţumesc şi vă spun la revedere”, a spus Alain Delon, potrivit spynews.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×