Adriana Simionescu, fata lui Adrian Minune, criticată pentru prestaţia de la Vocea României: „Urlă, nu interpretează”

Catalin Nae   
în Vocea Romaniei
13/12/2019, 23:07
Adriana Simionescu, fata lui Adrian Minune, criticată pentru prestaţia de la Vocea României: „Urlă, nu interpretează”
Adriana Simionescu, fata lui Adrian Minune, criticată pentru prestaţia de la Vocea României: "Urlă, nu interpretează"

Adriana Simionescu, fata lui Adi Minune, a cântat vineri, 13 decembrie, în cea de-a doua semifinală a emisiunii Vocea României. Din păcate pentru ea, prestaţia sa a atras critici.

Adriana Simionescu, criticată pentru prestaţia de la Vocea României

Rămasă în echipa lui Horia Brenciu alături de Elena Bozian, Adriana nu a reuşit să intre la inimile tuturor telespectatorilor cu prestaţia sa din semifinală. Pe pagina oficială a emisiunii au apărut imediat multe comentarii critice.

„Îl credeam pe Brenciu imparțial dar m-am înșelat. Poate tăticu’ fetei îi mai cântă pe la vreo paranghelie, gratis. Hai Horia, fugi la antene că acolo șmecheria chiar este la ea acasă. Daca şi urechea mea afoană a simţit falsurile… e grav.

Prea încrezută în comparaţie cu prestaţia si falseturile. Se vede deja finalistă. Cât despre Brenciu şi ceilalţi antrenori sunt dezamagită de felul în care îi ţin isonul.

Fanii Vocea României: „Are o voce slabă”

Voce slabă! Urlă! Nu interpretează! Se simte frustrarea si disperarea copilului căruia nu i se refuză niciodată nimic, nimic. Arogantă și înfumurată! Păcat de piesă. Nu i se potrivea deloc. Poate o baladă sau o piesă balcanică o prindea… 

De toată jena, am ajuns să promovam toate beizadelele, un mare minus pentru emisiune, păcat..”, sunt câteva din comentariile critice ale fanilor Vocea României, postate pe pagina oficială a emisiunii de la Pro TV.

„Nu am venit la Vocea României ca să câştig. Dar şi dacă o să câştig, m-aş bucura enorm”, spunea Adriana, înainte să cânte, precizând că a fost criticată de multe ori din pricina etniei sale sau a faptului că este fata lui Adi Minune.

Ca de fiecare dată, telespectatorii au un rol deosebit în această fază a show-ului. Aceștia își pot vota favoriții prin sms la numărul 1200 (tarif 1.19 euro/ TVA inclus), de maximum 10 ori fiecare concurent.

O pot face și online, gratuit, un singur vot/echipă, doar după START VOT, și astfel vor hotărî cine sunt cei patru finaliști ai celei mai tari competiții a vocilor, așa cum își numește PRO TV-ul concursul.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×