Adriana Lima a defilat în lacrimi pentru ultima dată! Modelul s-a retras după 19 ani de activitate

Maria Cristina   
în Stiri mondene
09/11/2018, 14:32
Adriana Lima a defilat în lacrimi pentru ultima dată! Modelul s-a retras după 19 ani de activitate GALERIE FOTO
Adriana Lima a defilat în lacrimi pentru ultima dată! Modelul s-a retras după 19 ani de activitate

Adriana Lima a defilat în lacrimi la show-ul Victoria’s Secret. Frumosul model brazilian se retrage după 19 ani de activitate, confirmând că show-ul din acest an (Victoria’s Secret Runway) este ultimul la care va mai participa.

Adriana este cel mai longeviv „îngeraș” al casei de modă Victoria’s Secret. Cu o vechime de 18 ani, modelul a coborât în lacrimi de pe scenă la finalul prezentării. Momentul a fost unul impresionant, iar fotografii au reușit să imortalizeze acele clipe pline de emoție.

Adriana Lima s-a retras! Modelul a defilat pentru ultima dată

Adriana Lima a fost vizibil emoționată la ultima defilare din cariera sa.
Adriana Lima a fost vizibil emoționată la ultima defilare din cariera sa.

Adriana Lima, în vârstă de 37 de ani, a îmbăcat o lenjerie intimă superbă, iar aripile atașate acesteia au fost de-a dreptul „magice”. „Este cel de-al 18-lea an la Victoria’s Secret. Am crezut că, odată cu anii, voi deveni mai relaxată. Dar sunt şi acum emoţionată ca şi cum ar fi pentru prima dată”, a declarat Adriana Lima.

Spectacolul Victoria’s Secret este cel mai așteptat eveniment al anului. Show-ul prezintă modele de top din întreaga lumea, iar anual se înscriu aproximativ 500 de modele pentru această prezentare. Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Gigi și Bella Hadid, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Elsa Hosk și multe altele au avut prilejul de a defila pe podumul prezentărilor casei de modă Victoria’s Secret.

Sunt frumoase, dar și foarte bogate

În fiecare an, Victoria’s Secret are prezentări de-a dreptul memorabile. Modelele de top poartă lenjerii spectaculoase, iar atmosfera este întreținută de către cei mai cunoscuți artiști ai momentului. Aripile de înger sunt oferite celor mai apreciate modele, iar câștigarea acestora este o mare apreciere adusă posesoarelor.
Frumoșii „îngerași” care au defilat pentru Victoria’s Secret sunt și foarte bogați! Pe lista celor mai „avuți” oameni din lume, publicată de revista americană Forbes, în 2016, apar și nouă dintre modele Victoria’s Secret.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×