Adriana Bahmuțeanu, mesaj pentru Natașa Raab, după ce actrița și-a îngropat soțul: ”Dumnezeu să-ți dea putere”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
17/09/2019, 21:18
Adriana Bahmuțeanu, mesaj pentru Natașa Raab, după ce actrița și-a îngropat soțul: ”Dumnezeu să-ți dea putere”
Ce mesaj i-a transmis Adriana Bahmuțeanu actriței Natașa Raab. Sursa foto: romaniatv.net

Natașa Raab și-a condus pe ultimul drum soțul. Actrița a fost căsătorită cu doctorul Val Guțul timp de 38 de ani. Adriana Bahmuțeanu i-a fost alături actriței în aceste clipe grele și a ținut să-i transmită un mesaj. 

Ce mesaj i-a transmis Adriana Bahmuțeanu actriței Natașa Raab după moartea soțului

Natașa Raab este foarte afectată de moartea iubitului ei soț Val Guțul. Actrița nu se poate împăca cu gândul că bărbatul lângă care a trăit 38 de ani nu mai este printre noi. Natașa Raab a declarat într-un scurt interviu acordat pentru „Acces Direct” că nu mai vede rostul vieții. „Vreau să mor și eu, vreau să fiu lângă Văluțul meu”, a spus actrița. Adriana Bahmuțeanu a fost alături de actrița româncă în aceste clipe grele și a ținut să-i transmită un mesaj de consolare. Fosta soție a lui Silviu Prigoană a scris pe rețelele de socializare un mesaj adresat Natașei Raab în care îi cere lui Dumnezeu putere ca actrița să treacă peste acest eveniment nefericit.

„Dumnezeu să îţi dea putere, Nataşa Raab, să treci peste cea mai grea încercare din viaţa ta! Este cumplit să îţi pierzi jumatatea, cel de care te-ai îndrăgostit la prima vedere şi cu care ai împărţit şi bune şi rele timp de 40 de ani! Sincere condoleanţe!!! Dumnezeu să îţi odihnească soţul, pe regretatul medic Val Guţul, în pace!!!”, i-a transmis Adriana Bahmuţeanu actriței pe pagina de Facebook.

Soțul actriței a fost înmormânat astăzi la Craiova
Adriana Bahmuțeanu i-a transmis actriței Natașa Raab un mesaj de încurajare. Sursa foto: Facebook.com

Cum a aflat Natașa Raab că a murit soțul ei Val Guțul

Natașa Raab a mărturisit astăzi cum a aflat vestea morții iubitului ei soț. „Timp de câteva zile nu mai răspundea la telefon, drept pentru care am rugat un ambulanțier de-ai lui să se ducă să vadă ce e cu el și când mi-a zis că nu mai e, nu e, am crezut că nu e acolo. Și când mi-a spus că e mort, am crezut că înnebunesc!”, a declarat actrița.

Val Guțul, soțul actriței, a murit la vârsta de 66 de ani. Medicul suferea de cancer la vezică. Soțul Natașei Raab a fost înmormântat astăzi, 17 septembrie, la Craiova.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×