Adriana Bahmuțeanu, atacată pe stradă de un individ periculos: „A sărit cu mâinile, a lovit capota”

Dan Suta   
în Stiri mondene
18/10/2019, 13:09
Adriana Bahmuțeanu, atacată pe stradă de un individ periculos: „A sărit cu mâinile, a lovit capota”
Adriana Bahmuțeanu a povestit că era să fie linșată de un individ. Sursa foto: Antena Stars

Adriana Bahmuțeanu a fost atacată pe stradă de un individ recalcitrant și s-a speriat foarte tare până a ajuns acasă. Vedeta a povestit la Antena Stars momentul prin care a fost nevoită să treacă. Nu a putut să facă mare lucru deoarece bărbatul se plantase exact în fața mașinii sale și risca să îl calce în orice moment. Adriana a povestit că nu era singură în mașină, ci cu o prietenă.

Adriana Bahmuțeanu, atacă de un individ dubios. Era să-l calce cu mașina

Adriana mergea spre restaurant cu o prietenă, iar la un moment dat un individ cu aparente probleme psihice s-a aruncat în fața mașinii sale. Nu a putut face nicio manevră, în ciuda faptului că i-a spus acestuia să plece. Dacă înainta cu mașina, îl rănea, iar acum Bahmu ar fi dat declarații la Poliție. Dezvăluirile au fost făcute de fosta soție a lui Silviu Prigoană în emisiunea Star Matinal de la Antena Stars.

„Aseară mergeam la un restaurant cu o prietenă. Am luat-o de acasă. Frăţioare, era o intersecţie în T, am oprit să văd, să nu vină din stânga ceva. Nu ştiu de unde a apărut un nebun, a început să urle la noi. A sărit cu mâinile, a lovit capota, am crezut că urcă pe capotă. Am paralizat în momentul ăla, am îngheţat. Îi spuneam „Sună la poliţie”. Nu puteam să plec că îl călcam cu maşina”, și-a început Bahmuțeanu istorisirea.

adriana bahmuțeanu
Vedeta a reușit să scape, în cele din urmă, de individul furios. Sursa foto: Antena Stars

„Omul era recalcitrant”

 „Am dat în spate, am dat în faţă, a venit la un moment dat lângă geam. Am fugit, am oprit la semafor, dar ştii cum tremuram? Îmi tremurau grisinele grav. Omul era reclacitrant” , a mai spus vedeta.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×