Adriana Bahmuțeanu a ajuns la spital în miez de noapte. Primele declarații

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
18/06/2019, 10:16
Adriana Bahmuțeanu a ajuns la spital în miez de noapte. Primele declarații
Adriana Bahmuțeanu a ajuns de urgență la spital unde urmează să se opereze Sursa foto: romaniatv.net

Adriana Bahmuțeanu a trecut în ultimele luni prin dureri abdominale cumplite, iar azi noapte a ajuns de urgență la spital unde urmează să fie operată după ce plasa care i-a fost pusă la o operație anterioară s-a rupt și s-a agățat de intestine. Vedeta a dat primele declarații în legătură cu intervenția medicală care urmează să aibă loc astăzi.

Adriana Bahmuțeanu va fi operată de urgență, astăzi

Adriana Bahmuţeanu a ajuns la spital în miez de noapte după ce în ultimele luni a suportat dureri cumplite la nivel abdominal. Vedeta și-a dat seama că este ceva în neregulă în urmă cu câteva luni și a început să-și facă investigațiile medicale necesare. „Mi-am dat seama când am fost în Israel acum câteva luni şi mă durea rău, mă înţepa. Mi-am făcut un ecograf şi mi-a zis că am un guguloi, posibil să fie plasa. Şi eu am făcut efort, n-am respectat chiar tot”, a declarat Adriana Bahmuţeanu, în cadrul emisiunii „Răi Da Buni”.

Până să ajungă pe mâna medicilor, vedeta și-a făcut mai multe investigații pentru că simțea dureri și înțepături puternice. „Sunt de câteva luni în cercetări, am fost la nu ştiu câţi medici, am vorbit cu specialişti. Într-un final, am găsit un doctor care operează cazuri grave rău de tot. Este un doctor dedicat, care doarme în spital şi este fascinat de meseria lui”, a mai spus vedeta.

„Mi s-a făcut rău. Mă doare. Am simţit aşa un junghi aici ca un cuţit, mi s-a făcut rău şi am ajuns la spital. E adevărat că m-am cam jucat cu focul şi am ridicat greutăţi, dar asta e. Cred că o să intru direct pe operaţie, da. Pentru că aşa un set de analize am făcut. Adică, nu. Problema e că deja burta mea începe să o ia razna. Ştii? Am avut noroc că am venit aici şi că m-a oprit aici.  Eu sper ca mâine să fie totul bine, să mă operez şi în câteva zile, cu ajutorul lui Dumnezeu, să ajung acasă. Nu mă simt foarte ok. Sunt puţin confuză. E adevărat că mi-au făcut ceva, nu ştiu, o perfuzie”, a declarat aseară Adriana Bahmuţeanu când a intrat în direct în emisiunea Xtra Night Show.

Probleme medicale au început în urmă cu câteva luni
Pe lângă problemele medicale de care suferă, Adriana Bahmuțeanu a pierdut și custodia celor 2 băieți
Sursa foto: ciao.ro

Adriana Bahmuțeanu a pierdut custodia copiilor

Instanța a decis în luna aprilie a acestui an ca cei doi copii ai cuplului Adriana Bahmuțeanu – Silviu Prigoană să stea la tatăl lor acasă. Așadar, vedeta se pare că a pierdut această bătălie cu fostul soț. Aceasta își va vedea băieții de două ori pe lună și va fi nevoită să respecte programul de somn al micuților, impus de Silviu Prigoană. „Custodia este comună, dar domiciliul copiilor s-a stabilit la mine. Copiii sunt la mine din decembrie, s-au văzut cu mama lor pe 2 martie, când le-am zis eu să îi facă niște felicitări. În 90 de zile, au vorbit cu mama lor la telefon de 54 de ori, deci din două în două zile”, a declarat fostul soț al Adrianei Prigoană.

Vedeta este o persoană foarte credincioasă, se roagă mult și merge la biserici. Recent, Adriana a mărturisit că vrea să-și refacă viața și are încredere că va întâlni persoana potrivită. „Vreau să mă căsătoresc. Minunile se întâmplă când ai sufletul curat şi te rogi cu adevărat. Am avut o perioadă în care făceam cu mama turul bisericilor, în ultima vreme am devenit din nou creştin practicant. Sunt altele cu cinci copii care şi-au găsit bărbat”, a declarat fosta soție a lui Prigoană.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×