Adrian Năstase, deranjat de mesajul preşedintelui Klaus Iohannis! Invită PSD la război

Adrian Năstase, deranjat de mesajul preşedintelui Klaus Iohannis! Invită PSD la război
Klaus Iohannis, alături de Adrian Năstase. Sursa foto: DCnews

Adrian Năstase, fostul premier al României, s-a declarat deranjat de un mesaj pe care Klaus Iohannis l-a transmis în legătură cu PSD.

Adrian Năstase i-a declarat război lui Klaus Iohannis

Într-o postare pe blogul său, Adrian Năstase a explicat de ce nu este de acord cu dorinţa preşedintelui României de a „construi o Românie fără PSD”:”Adeseori mi s-a reprosat o anumită naivitate. E posibil. Poate si pentru că nu imi plac conflictele si nu mă hrănesc din ură sau din răzbunări.

Am mers aseară la Cotroceni sperând că Iohannis a încheiat retorica de război impotriva a 3 milioane de români (poate si a altora) care au votat candidatul PSD. Se pare că discursul său a fost, de fapt, un discurs pentru corpul diplomatic aflat acolo.

Prezent insă la o intâlnire cu parlamentarii liberali (in ce calitate? presedinte al TUTUROR românilor?), Iohannis a declarat că se va implica pentru a realiza, intr-un an de zile, „o Românie fără PSD”.

Acest îndemn al lui Iohannis este o declaratie de război impotriva Partidului Social Democrat, a Constutiei României si a regimului democratic din tara noastră.

Năstase cere sancţionarea lui Iohannis

El este incalificabil si el trebuie tratat cu toată seriozitatea de către conducerea PSD, de către parlamentarii, primarii, consilierii, presedintii de consilii desemnati democratic de către alegătorii români.

Mi se pare inadmisibilă această conduită si cred că ea va trebui sanctionată atât in tară cât si la institutiile europene.

La PSD, ar trebui lăsate deoparte orgoliile si ar trebui strânse rândurile pentru a găsi cele mai bune formule de a răspunde acestui atac „mârsav” la adresa fundamentului statului de drept din România”, este mesajul transmis de Adrian Năstase pe blogul său.

Declaraţia făcută de Klaus Iohannis ar fi venit într-o întâlnire a partidului PNL şi nu la un eveniment public. Astfel, fostul premier al României spune că mesajul făcut de Iohannis este inadmisibil şi solicită sancţiuni din ţară şi de la instituţiile europene.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×