Adrian Năstase acuză retailerul eMag de implicare în campania electorală! „Nu se mai vindeau televizoarele și prezervativele de pe site?”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
23/10/2019, 08:43
Adrian Năstase acuză retailerul eMag de implicare în campania electorală! „Nu se mai vindeau televizoarele și prezervativele de pe site?” GALERIE FOTO
Adrian Năstase crede că eMag se implică în campania electorală. Sursa foto - facebook

Fostul premier Adrian Năstase acuză retailerul eMag de implicare în campania electorală! Perdant în alegerile prezidențiale în fața rivalului Traian Băsescu, Năstase susține printr-o postare pe blogul personal că cei de la Emag se implică, mai mult sau mai puțin direct, în campania electorală de partea celor de la USR. Fost președinte al social democraților arată că în campania ”Libertate în fiecare zi”, Emag face trimitere la protestele din Piața Victoriei.

Adrian Năstase acuză retailerul eMag de implicare în campania electorală!

Conform lui Adrian Năstase, campania Emag face și victime, pentru că în căutarea libertății retailerul a început să vândă prezervative în rate fără dobândă. ”Stiam că Mihai Sora este un om in vârstă dar nu intr-atât incât să-i fi fost model lui Toulouse-Lautrec pentru un celebru afis. Am fost impresionat de aceste afise  din oras, la concurentă (sau poate un supliment alimentar subliminal) in campania electorală din aceste zile…

Tema este relevantă. „Libertatea nu trebuie doar căstigată. Trebuie păstrată”. Afisul  se adresează deci freedom fighters-ilor. O trimitere suavă si la intâlnirile de socializare din Piata Victoriei. Dar de ce a simtit oare emag nevoia ACUM să iasă cu această publicitate? Oare proprietarul majoritar al magazinului on-line – Fondul de investitii Naspers din Africa de Sud – să fi simtit o dorintă arzătoare de a propovădui libertatea in intreaga lume?

Adrian Năstase acuză retailerul eMag de implicare în campania electorală! Adrian Năstase
Adrian Năstase a încercat să se sinucidă în 2012. Sursa foto – facebook

„Nu se mai vindeau televizoarele și prezervativele de pe site?”

Si, in definitiv, nu se mai vindeau televizoarele sau prezervativele de pe site-ul emag fără a li se oferi cumpărătorilor si o „portie de libertate”?”,  a scris Adrian Năstase pe blog. Vă readucem aminte că Adrian Năstase a pierdut alegerile prezidențiale în 2004, deși a plecat în cursă ca mare favorit. Nu a fost cel mai greu moment din viața lui Adrian Năstase care în 2012 a încercat să se sinucidă după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare de către Înalta Curte de Casație și Justiție, în dosarul de corupție „Trofeul calității”.

Fostul premier și-a provocat câteva leziuni superficiale în zona gâtului după ce s-a împușcat cu o armă pe care o avea în casă. Adrian Năstase a ajuns în cele din urmă în penitenciar acolo unde și-a ispășit pedeapsa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×