Adrian Boțoc, fost concurent la Insula Iubirii, condamnat definitiv la închisoare cu suspendare

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
22/09/2019, 16:31
Adrian Boțoc, fost concurent la Insula Iubirii, condamnat definitiv la închisoare cu suspendare
Adrian Boțoc, fost concurent de la Insula Iubirii, a fost condamnat definitiv într-un dosar penal. Sursa foto: stirescu.ro

Adrian Boțoc, unul dintre foștii concurenți ai emisiunii „Insula Iubirii” difuzată la Antena 1 a fost condamnat definitiv la închisoare cu suspendare. Magistrații au decis ca Adrian Daniel Boțoc să lucreze în folosul comunității timp de 40 de zile.

Adrian Boțoc, fost concurent Insula Iubirii, condamnat definitiv într-un dosar penal

Adrian Boțoc a devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea „Insula Iubirii” în sezonul cu numărul cinci. Fostul concurent a fost cercetat într-un dosar de purtare abuzivă după ce la sfârșitul anului 2016 a lovit un bărbat în clubul în care lucra ca bodyguard. Magistrații au hotărât inițial ca Adrian Boțoc să fie condamnat la un an de închisoare cu suspendare, dar acum au dispus amânarea aplicării pedepsei.

Fostul concurent de la „Insula Iubirii” a primit zilele acestea vestea conform căreia pedeapsa sa a fost micșorată la doar 8 luni, iar sentința sa este cu suspendare. Așadar, Adrian Boțoc trebuie să se supună hotărârii judecătorești conform căreia timp de 2 ani va fi sub supraveghere și va fi obligat să muncească în folosul comunităţii pe o perioadă de 40 de zile. „În baza disp. art 85 al.2 lit. b din C.pen. impune inculpatului obligaţia de a presa o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 40 de zile, în cadrul Primăriei mun. Cluj-Napoca sau la Parohia Ortodoxă Română a Tuturor Sfinţilor”, arată soluţia Curţii de Apel Cluj, potrivit Cancan.

Adrian Boțoc va lucra 40 de ore în folosul comunității
Denisa, iubita lui Adrian Boțoc, i-a luat apărarea pe rețelele de socializare. Sursa foto: cancan.ro

Ce a pățit bărbatul agresat de Adrian Boțoc

Bărbatul care a fost agresat de Adrian Boțoc a avut nevoie de îngrijiri medicale timp de 45 de zile după ce a suferit un traumatism fizic și psihic. „Am fost nevoit să urmez un tratament de recuperare chinuitor având în vedere faptul că inculpatul mi-a fracturat mandibula (…) Am suferit şi sufăr de un traumatism fizic şi psihic ca urmare a loviturii încasate de la inculpat”, a declarat victima pentru ziardecluj.ro. 

Denisa, iubita lui Adrian Boțoc, i-a luat apărarea după ce mai mulți internauți l-au atacat pe rețelele de socializare. „Vă rog, dacă nu ştiţi ceva despre o persoană să nu mai comentaţi, dacă sunteţi aşa curioşi găsiţi decizia Curtii de Apel pe Google, nu mai comentaţi aiurea şi denigraţi o persoană fără să aveţi habar despre ce vorbiți!”, a scris iubita celui acuzat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×