Adolescentă însărcinată în 5 luni, bătută cu biciul de iubit. Minora nu dorește să depună plângere. Agresorul, reținut VIDEO

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
16/02/2020, 09:53
Adolescentă însărcinată în 5 luni, bătută cu biciul de iubit. Minora nu dorește să depună plângere. Agresorul, reținut VIDEO
Minoră de 15 ani însărcinată, bătută cu biciul și picioarele în județul Suceava. Sursa foto: captură video Youtube

Caz șocant într-o localitate din județul Suceava. O adolescentă însărcinată în luna a cincea este bătută cu biciul și cu pumnii de bărbatul cu care are o relație chiar sub ochii mamei acesteia. Minora în vârstă de 15 ani susține că totul a fost o glumă.

Minoră însărcinată agresată fizic de iubit, în județul Suceava

Tot mai multe acte de violență în familie ies la iveală în fiecare zi. De data aceasta o minoră de numai 15 ani însărcinată în luna a cincea a fost bătută cu biciul și cu pumnii de un tânăr în vârstă de 19 ani. Bărbatul este nimeni altul decât iubitul fetei din localitatea Horodnic de Sus județul Suceava.

Scenele cumplite se petrec în curtea casei în care minora locuiește împreună cu iubitul și mama acesteia. Tragic este faptul că întreaga întâmplare s-a petrecut chiar în fața mama fetei de 15 ani care nu a intervenit, ba dimpotrivă chiar a filmat întreaga scenă de violență.

Adolescenta de 15 ani nu vrea să depună plângere la poliție

Fata de 15 ani din județul Suceava neagă întregul incident și susține că totul a fost o simplă glumă. Adolescenta însărcinată nu dorește să depună plângere penală la poliție împotriva agresorului în vârstă de 19 ani. Se pare că și mama fetei spune că scena de violență nu a avut loc.

„Ei (victima și agresorul – n.r.) susțin că filmarea ar fi din data de 15 ianuarie 2020, că ar fi fost făcută în joacă și că este o răzbunare a fostului concubin al mamei minorei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Suceava Ionuț Epureanu, relatează digi24.ro.

Polițiștii din județul Suceava s-au autosesizat și au deschis o anchetă în acest caz. Tânărul de 19 ani a fost reținut de oamenii legii pentru 24 de ore și urmează să fie pus sub acuzare pentru violență în familie, loviri și act sexual cu un minor.

„Urmare a activităților desfășurate în cursul acestei zile în speța privind minora de 15 ani însărcinată care a fost agresata de concubinul de 19 ani, în ciuda încercărilor acesteia și a mamei sale de a-l exonera de răspundere pe agresor, la ora 21:00 (sâmbătă – n.r.) polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului pentru violență în familie și act sexual cu un minor”, au transmis reprezentanții Poliției Suceava.

Minora ar putea ajunge într-un centru de asistență maternală

Oamenii legii au contactat Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului care a transmis că în cursul zilei de luni, 17 februarie, urmează să ajungă o echipă de asistenți sociali la locuința fetei de 15 ani care a fost agresată fizic.

Reprezentanții DGASPC urmează să o convingă pe minora însărcinată să părăsească căminul conjugal și să se mute într-un centru de asistență socială pentru a-i putea salva viața atât ei, cât și copilului nenăscut.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×