Adolescenta de 15 ani din Vaslui a fost găsită de poliție după 10 zile. Unde se afla fata!

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
18/10/2019, 21:48
Adolescenta de 15 ani din Vaslui a fost găsită de poliție după 10 zile. Unde se afla fata!
Polițiștii din Vaslui au găsit-o pe fata de 15 ani dispărută acum 10 zile. Sursa foto. bzv.ro

O adolescentă de 15 ani din Vaslui a fost dată dispărută în urmă cu 10 zile după ce a părăsit domiciliul și nu s-a mai întors. Autoritățile au fost alertate de familia Valentinei Gabriela Baron, iar polițiștii care au căutat-o în tot acest timp au găsit-o. Fata era teafără și nevătămată.

Fata din Vaslui dispărută în urmă cu 10 zile a fost găsită la o prietenă

Valentina Gabriela Baron a părăsit domiciliul în urmă cu zece zile și nu a mai revenit. Părinții adolescentei au alertat polițiștii care au desfășurat mai multe acțiuni de căutare. Ieri, pe 17 octombrie, fata de 15 ani din Vaslui a fost găsită de polițiști în locuința unui prietene teafără și nevătămată.

„În urma sesizării de ieri (n.r. 16 octombrie), poliţistii vasluieni au desfăşurat o serie de activităţi specifice, în vederea depistării minorei Baron Valentina-Gabriela. Azi (n.r. 17 octombrie), aceasta a fost găsită şi predată părinţilor”, au transmis polițiștii din Vaslui, scrie libertatea.ro. Potrivit IPJ Vaslui adolescenta de 15 ani a plecat de bunăvoie de acasă și nu a fost victima vreunei infracțiuni. În toată această perioadă Valentina a locuit la prietena sa pe care a ajutat-o la creșterea copilului acesteia.

Adolescenta nu a fost victima vreunei infracțiunii
Valentina a fost găsită după 10 zile în casa unei prietene. Sursa foto: libertatea.ro

O altă fată dispărută din Cluj a fost găsită de polițiști pe un câmp

Adolescenta din Cluj care a fost dată dispărută pe 4 octombrie după ce a plecat de la școală a fost găsită pe un câmp bătută și abandonată. Copila a fost dusă la Spitalul de Urgență pentru Copii Cluj unde i-au fost oferite îngrijiri medicale.

Medicii au supravegheat-o pe fata care se afla în afara oricărui pericol, în timp ce polițiștii au deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate și alte infracțiuni. Adolescenta nu a vrut să colaboreze cu oamenii legii, dar polițiștii au un cerc de suspecții și speră să-l prindă pe bărbatul care a bătut-o pe adolescenta de 16 din comuna Cojonca, județul Cluj.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×