Admitere școli de Poliție 2020. „Vasile Lascăr” din Câmpina, cea mai căutată. Calendarul complet al probelor + când se afișează rezultatele

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
14/01/2020, 12:15
Admitere școli de Poliție 2020. „Vasile Lascăr” din Câmpina, cea mai căutată. Calendarul complet al probelor + când se afișează rezultatele GALERIE FOTO
Școala de Poliție din Câmpina este cea mai căutată și în acest an. Sursa foto - facebook

Ne apropiem de start joc pentru admiterea la școlile de Poliție 2020. Mai puțin de două săptămâni ne despart de o nouă sesiune. Ca de fiecare dată, Școala de Poliție Câmpina din subordinea Ministerului Afacerilor Interne este cea mai căutată.

Admitere școli de Poliție 2020

În primul rând trebuie să știi că pentru această sesiune care va avea loc în perioada 10-23 ianuarie 2020, sunt scoase la concurs 765 locuri la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina.

E bătaie mare pe fiecare loc. După ce s-a încheiat testarea psihologică, desfășurată la inspectoratele județene de poliție din teritoriu, numărul total al candidaților rămași în cursă este de 5.042, dintre care 4.060 candidați la Școala de Poliție de la Câmpina.

Calendarul complet al probelor + când se afișează rezultatele

Vă reamintim că din cele 765 locuri pentru admiterea la Școala de Poliție din Câmpina 700 sunt pentru agenți de poliție în structurile IGPR, 20 sunt pentru Direcția Generală de Pașapoarte (DGP),
2 locuri pentru Direcția Generală Anticorupție (DGA), 2 la Centrul Național pentru Sistemul de Informații Schengen (CNSIS).

Alte 3 locuri sunt pentru Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule (DRPCIV), 25 locuri pentru Inspectoratul General de Imigrări (IGI), un loc pentru Centrul de Psihosociologie (CPS), un loc pentru Direcția Generală Afaceri Europene, Schengen și Relații Internaționale și 11 locuri la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” (AIC).

Interesant este că din numărul total de locuri, 22 sunt pentru romi și 10 pentru alte minorități. În perioada 12-17 ianuarie se vor susține probele eliminatorii (contravizita medicală și evaluarea performanțelor fizice).

Proba scrisă se va desfășura pe 19 ianuarie și va consta într-un test grilă la limba română și o limbă străină (engleza sau franceza). O zi mai târziu, pe 20.01.2020 are loc afişarea rezultatelor (în funcţie de ora la care se vor definitiva activităţile prevăzute de metodologie).

Marţi, 21.01.2020 se depun contestaţiile, în termen de 24 de ore de la afişarea rezultatelor pentru ca acestea să fie soluționate și ele într-o zi. Joi, 23.01.2020 are loc afișarea rezultatelor finale ale concursului

Proba, normele şi baremele pentru evaluarea performanţei fizice a candidaţilor la admiterea în instituţiile de învăţământ care pregătesc personal pentru nevoile MAI, precum şi ale candidaţilor recrutaţi în vederea ocupării prin concurs a posturilor vacante, le găsiți afișate pe siteul http://www.scoalapolitie.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×