Adi de la Vâlcea, operat de urgență! În ce stare se află manelistul

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
17/04/2019, 15:27
Adi de la Vâlcea, operat de urgență! În ce stare se află manelistul GALERIE FOTO
Adi de la Vâlcea, operat de urgență!

Interpretul Adi de la Vâlcea a ajuns pe mâna medicilor. Artistul a fost operat la bilă de urgență din cauza nopților pierdute și orelor petrecute pe scenă. Optimist și atent cu admiratorii săi din mediul online, cântărețul de muzică de petrecere a transmis mai multe mesaje înainte de a fi operat, dar și după ce a fost dus în salonul post-operator.

Adi de la Vâlcea a fost operat de urgență la bilă

Pe pagina sa de Facebook, artistul a spus că are ceva emoții, dat fiind că este pentru prima dată pe un pat de spital. „Pentru prima dată pe un pat de spital, mă pregătesc de o mică operație de bilă, plătesc prețul nopților pierdute și stresului.

Este o operație usoară, nu trebuie să vă îngrijorați… cel putin așa cred:) Va pup și să ne auzim cu bine. / Gata, am ieșit totul bine, vă mulțumesc mult pentru mesaje”, a scris Adi de la Vâlcea în mediul online.

Adi de la Vâlcea, operat de urgență! În ce stare se află manelistul
Manelistul a fost operat la bilă!

Despre viața solistului

Solistul, Adrian Nicolae Dinuț, este din Râmnicul Vâlcea, de unde și numele de scenă Adi de la Vâlcea. Una dintre cele mai cunoscute piese ale sale se numește ”Supărat”. A avut o viață cu urcușuri și coborâșuri, dar de cum a pășit pe scenă a rămas, având o carieră de zeci de ani, cunoscându-l toți petrecăreții din România. Acesta și-a imaginat că va locui într-o casă mare, cât un palat, așa că și-a și ridicat o vilă somptuoasă, pe care a mobilat-o chiar soția.

De altfel, a declarat că a mai visat că va conduce mașini puternice, astfel că și-a achiziționat bolizi pentru care a plătit câteva mii de euro. Palatul său are o valoare de aproximativ 600.000 de euro, are un living de mărimea unui teren de tenis, cu mobilă scumpă de la un magazin italian. Pe lângă obiectele extrem de costisitoare se regăsesc și numeroase icoane cumpărate de la mănăstiri, bărbatul fiind credincios și turist obișnuit al lăcașurilor de cult din Bucovina.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×