Adevărul despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. Artistul a făcut primele declarații

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
18/03/2019, 10:08
Adevărul despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. Artistul a făcut primele declarații GALERIE FOTO
Adevărul despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu

Zilele trecute se zvonea că artistul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, are probleme de sănătate din nou, că a trebuit să ceară ajutorul medicilor și că a ajuns chiar și la Spitalul Municipal din Capitală. Mai mult, acesta și-ar fi anulat și două concerte din această cauză.

Mihai Constantinescu a spus adevărul despre starea sa de sănătate

Cântărețul ar fi fost nevoit să ajungă la urgență cu probleme respiratorii și tensiune oscilanță. Astăzi, solistul a clarificat situația, într-o intervenție directă la Antena Stars. „O știre falsă! Nu am ajuns de urgență la spital. Nu înțeleg de ce circulă știri false. Adevărul e că afecțiunea pe care o am necesită un tratament de mai lungă durată și trebuie să mai rămân două săptămâni în spital, unde sunt îngrijit extraordinar de bine.

Știu că atunci când voi pleca de aici voi fi un om foarte sănătos! Abia aștept să mă plimb prin țară! (…) Diagnosticele care au apărut în presă nu sunt adevărate!”, a explicat artistul.

Adevărul despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. Artistul a făcut primele declarații
Astăzi, solistul a clarificat situația, într-o intervenție directă la Antena Stars

Artistul a dezmințit zvonurile

În anul 2017, Constantinescu a fost operat pe cord, iar în urmă cu 12 ani i-au fost montate valve biologice. După intervenția din 2017, artistul le-a mulțumit fanilor care l-au încurajat pe rețelele de socializare, dar a și dat detalii despre problemele sale de sănătate. „Se pare că valva mitrală a avut o mică disfuncţie care cu timpul s-a lărgit. Începusem să obosesc şi se pare că undeva pe o margine a ei începuse să se calcifice.

Adevărul despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. Artistul a făcut primele declarații
Artistul a dezmințit zvonurile

Obligatoriu trebuia să fac această intervenţie. Valva mitrală este foarte importantă. Nicăieri în lume nu se face perfect această operaţie. Intervenţia a durat şase ore, am sângerat destul de mult”, a scris la acel moment Mihai Constantinescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×