Adevărul despre mariajul Andreei Bălan cu George Burcea! Ce se întâmplă între cei doi

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
24/03/2019, 08:20
Adevărul despre mariajul Andreei Bălan cu George Burcea! Ce se întâmplă între cei doi GALERIE FOTO
Adevărul despre mariajul Andreei Bălan cu George Burcea!

Andreea Bălan se poate considera o femeie fericită de când a decis ca actorul George Burcea să îi fie partener de viață, apoi soț. Cei doi au construit împreună o familie minunată, au două fetițe cu care se pot mândri și care le umplu inima de bucurie. Andreea și George s-au căsătorit pe o plajă din Malibu, iar alături le-au fost doar oamenii foarte dragi. Cu toate acestea, adevărul despre legământul pe care și l-au făcut nu este cunoscut de toate lumea.

Adevărul despre mariajul Andreei Bălan cu George Burcea

Aceștia formează un cuplu din 2015 și de la început a părut ceva serios. Însă, chiar dacă cei doi și-au unit destinele într-un mod romantic, potrivit wowbiz.ro, Andreea Bălan și George Burcea nu sunt căsătoriți cu acte, legal. Motivul pare să fie legat de principiile Andreei cu privire la familie, artista considerând că semnarea unor documente pentru a lega o familie este o tradiție mai mult, decât o acțiune care să țină de sufletul și dragostea pe care și-o poartă.

De altfel, de-a lungul timpului, cântăreața s-a dovedit o militantă înfocată a ideii de parteneriat civil, formă pe care o va adopta și în relația ei, în momentul în care va apărea și în legislația românească, deși, recent, Parlamentul a respins două proiecte de lege pe această temă. „Andreea Bălan este foarte atentă cu privire la ideea de căsătorie. Nu vrea să condiționeze căsătoria de un contract prenupțial care, oricum, ar putea să nu fie luat în calcul, de aceea își dorește să închieie un parteneriat civil cu George Burcea.

Adevărul despre mariajul Andreei Bălan cu George Burcea! Ce se întâmplă între cei doi
Cei doi nu sunt căsătoriți legal

”Relația lor este una cât se poate de bună”

De aceea, până în momentul de față nici nu sunt căsătoriți, chiar dacă, împreună, sunt fericiți, iar relația lor este una cât se poate de bună și au și doi copii împreună”, a dezvăluit o persoană apropiată cuplului pentru sursa menționată mai sus.

Cât despre ceremonia nupțială pe care au organizat-o pe plajă, aceasta a avut loc la sfârșitul lunii martie, în California. După ce aceștia și-au petrecut dimineața în Los Angeles, într-un salon de înfrumusețare, cei doi îndrăgostiți s-au prins de mână, au călcat pe plajă, spre apusul soarelui, și și-au jurat iubirea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×