Adelina Pestriţu, vacanţă de vis în Dubai! A fost surpriza ei pentru aniversarea soţului! Cu cine s-au întâlnit

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Imagini de ultima ora
16/11/2018, 18:15
Adelina Pestriţu, vacanţă de vis în Dubai! A fost surpriza ei pentru aniversarea soţului! Cu cine s-au întâlnit GALERIE FOTO
Adelina Pestriţu a plecat într-o vacanţă de vis alături de Virgil Steblea

Adelina Pestriţu îşi petrece o vacanţă de vis în Dubai, împreună cu Virgil Steblea, bărbatul alături de care o are pe micuţa Zenaida-Maria. La scurt timp după ce şi-au botezat fetiţa, bruneta a decis să-i ofere cadou celui cu care îşi petrece zilele un sejur de neuitat.

Totul a fost o surpriză pentru Virgil, la aniversarea a 33 de ani, după cum declară Pestriţa: „Pe 13 noiembrie, Virgil a împlinit frumoasa vârstă de 33 de ani şi m-am gândit ca, pe lângă cadoul pe care i l-am făcut, să-i pregătesc şi o mega surpriză la care nu se aştepta şi să-l răpesc în însoritul Dubai. Amâdoi aveam nevoie de o vacanţă la soare, după care tânjeam de ceva timp. Am avut mai mulţi complici care m-am ajutat să o duc la bun sfârşit, printre care şi socrii, în grija cărora am lăsat-o pe micuţa Baby Zeny timp de şase zile.

Vacanţă de vis a Adelinei Pestriţu în Dubai

Virgil a fost şocat de ce i s-a pregătit fără ca el măcar o secundă să bănuiască. S-a bucurat enorm. În Dubai, totul a fost pregătit pas cu pas. Am stabilit cu agenţia de la care am luat biletele un itinerariu cu de toate, inclusiv o plimbare cu Gyrocopterul, safari şi zbor cu balonul de aer. Ne bucurăm de fiecare clipă petrecută aici. Mi-am dorit din suflet ca ziua lui să fie una de neuitat şi cred eu că am reuşit“, a spus Adelina Pestriţu.

Pestriţa s-a fotografiat în costum de baie în Dubai, etalându-şi formele superbe
Pestriţa s-a fotografiat în costum de baie în Dubai

Adelina şi Virgil s-au bucurat de toate frumuseţile pe care le oferă o vacanţă superbă în Dubai. Au vizitat toate obiectivele turistice, au pilotat un girocopter şi s-au plimbat deasupra oraşului cu un elicopter. Toate fotografiile au ajuns pe internet şi pot fi vizualizate în galeria foto. Aceştia au ieşit şi la o masă în oraş cu Raluca şi Walter Zenga, prietenii lor care locuiesc în Dubai. Românca şi antrenorul italian, care a pregătit pe Steaua, Dinamo şi FC Naţional, s-au distrat alături de Pestriţa şi soţul ei.

Adelina Pestriţu şi Virgil Steblea au ieşit în oraş alături de Raluca şi Walter Zenga. Imagine de la cina celor patru
Adelina Pestriţu şi Virgil Steblea au ieşit în oraş alături de Raluca şi Walter Zenga

”Cum poți să apari așa, la câteva luni după ce ai născut!? Arăți trăznet!”, i-a scris o femeie Adelinei Pestrițu, după ce a văzut imaginile cu ea în costum de baie.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×