Adelina Pestrițu și-a scos nunta la vânzare, dar n-a avut succes. Pro TV, Kanal D și Antena 1 au spus pas

Dan Suta   
în Stiri mondene
17/08/2019, 17:38
Adelina Pestrițu și-a scos nunta la vânzare, dar n-a avut succes. Pro TV, Kanal D și Antena 1 au spus pas
Adelina Pestrițu, refuzată de televiziuni. Sursa foto: Instagram Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu a fost refuzată de televiziunile din România pentru difuzarea nunții sale cu Virgil Șteblea, iar bruneta, scrie libertatea.ro, ar fi apelat cu o ofertă pentru KANAL D, ANTENA 1 și PRO TV. Se pare că niciuna dintre televiziunile generaliste nu a vrut să bată palma cu vedeta pentru că subiectul acesta nu ar fi făcut audiență.

Adelina Pestrițu și-a scos nunta la vânzare, dar a fost refuzată pentru că nu mai face audiențele din trecut

Jurnaliștii scriu că vedeta s-a prezentat pe la mai multe televiziuni pentru a-și vinde nunta, încercând să facă din acest eveniment al vieții sale, cum fac multe alte vedete, unul vandabil. Din păcate pentru ea, a primit un mare și categoric NU căci televiziunile au considerat că această nuntă nu prezenta suficient interes nici măcar cât nunta dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă.

Adelina a preferat să își promoveze evenimentul, în cele din urmă, exclusiv pe Instagram, acolo unde i-a ținut la curent pe toți, în insta-story-uri, cu tot ce se întâmpla la cununia religioasă și la petrecere. Adelina a ales să își promoveze într-un mod insistent nunta pentru că încheiase contracte cu mai multe firme.

adelina pestrițu
Adelina este în vacanță în Halkidiki. Sursa foto: Instagram Adelina Pestrițu

Botezul Zenaidei, ultimul eveniment din viața vedetei vândut la tv

Surse din interiorul televiziunilor spun că Adelina a fost refuzată pentru că nu mai face audiențele pe care le făcea în trecut. Ultimul eveniment vândut de Adelina la un post tv, mai exact la Kanal D, a fost botezul Zenaidei. Din păcate, postul nu a fost încântat de audiențele pe care le-a avut cu acest eveniment din viața fostei prezentatoare a show-ului Wowbiz.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×