Adelina Pestriţu, primele imagini de la nunta cu Virgil Steblea. Cum arată mireasă. FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
20/07/2019, 16:43
Adelina Pestriţu, primele imagini de la nunta cu Virgil Steblea. Cum arată mireasă. FOTO GALERIE FOTO
Adelina Pestrițu a postat primele imagini cu rochia de mireasă. Sursa foto: edamagazine.ro

Adelina Pestrițu a postat primele imagini cu rochia de mireasă. Astăzi este una din cele mai frumoase zile din viața ei, cea în care devine doamna Șteblea. Vedeta a urcat mai multe imagini în care apare alături de soțul ei, Virgil, pe site-ul ei, edamagazine.ro. Fosta prezentatoare de la Kanal D a ales să le prezinte chiar ea imaginile cu cele două rochii pe care le-a pregătit pentru marele eveniment din viața sa.

Adelina Pestrițu, mireasă pentru a doua oară

Despre rochia ei de mireasă, Adelina a scris că a fost trimisă în Barcelona și a ajuns în țară abia luni. A făcut câteva ajustări pentru ca în final să fie așa cum își dorește. Tiara și voalul aparțin unei case de modă din Spania pe care româncele o găsesc și pe Calea Victoriei. Este vorba despre unul din cele mai cunoscute branduri catalane.

Pentru alegerea celor două rochii, vedeta s-a consultat cu stilista Lucy Faur, după cum spune chiar ea. Soțul Adelinei poartă o creație marca Vigootailoring, iar alegerea costumului de ginerică a fost făcută cu ajutorul creatorului de modă Cătălin Botezatu. Costumul din imaginile din acest articol nu este același pe care îl va purta la petrecere. Adelina a fost condusă la biserica, unde va avea loc cununia religioasă, de către nașul ei (vezi fotografia în galeria foto din acest articol).

adelina pestritu mireasa
Adelina Pestrițu, în sfârșit mireasă! Sursa foto: edamagazine.ro

Rochia Adelinei a venit de la Barcelona luni

Adelina a dezvăluit că Virgil va avea un costum cu niște piese unicat, aparținând aceleiași case de modă. „Dragii mei, am plăcerea să vă prezint prima poză cu noi din cea mai importantă zi a vieții noastre. Alături de noi va fi și micuța nostra Zenaida-Maria, dar acum tocmai se pregătește pentru cununia religioasă”, a scris Adelina pe site-ul ei.

„Prima rochie este o creație @pronovias la care a lucrat mai bine de o lună, manual, o echipă de peste 20 de profesioniști. Mi-am dorit să fie un model decent și prețios. A fost trimisă din Barcelona și a ajuns abia luni, iar după prima probă am reușit să mai fac câteva mici ajustări și să mă încadrez în timpul care mi-a mai rămas la dispoziție. Tiara și voalul aparțin aceleiași case de modă din Barcelona cu reprezentanta și în România pe Calea Victoriei”, a completat vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×