Categorie: Autor:

ADELINA PESTRIŢU, ANUNŢ ŞOC! Fanii au înmărmurit! „Am …”

Adelina Pestritu a facut o declaratie surprinzatoare zilele trecute, atunci cand a spus ca are pistol si ca s-a antrenat in poligon. Aceasta tine arma in casa pentru aparare!

BOMBĂ! Gigi Becali are lacrimi în ochi! Azi a aflat! Ce notă a luat fiica lui la ADMITEREA la DREPT! Se uită la lista concurenţilor şi nu îi vine să creadă!!!

“Niciodata nu poti sa stii ce ti se intampla, fie ca esti persoana publica sau un om obisnuit! Sunt destui care considera ca trebuie sa faca lucruri necuvenite folosind forta, asa ca ideal ar fi sa te poti apara. Eu am la mine in geanta intotdeauna un spray paralizant, in caz ca vreun individ incearca sa ma imi faca rau pe strada sau in anumite locuri publice.

Te crezi un şofer bun? 75% dintre cei care se uită la imaginea asta greşesc răspunsul! Tu ştii cine intră în intersecţie?

INCREDIBIL! S-a întors acasă din delegaţie, la soţie, şi i-a făcut această poză. După ce a vazut fotografia a DIVORŢAT de ea

Pe de alta parte, acasa, am o arma, pe care mi-am cumparat-o in urma cu doi ani si am invatat sa o folosesc la poligon. Sunt pregatita pentru orice. Slava Domnului, pana acum nu am avut nicio problema, insa in viata este bine sa fii pregatit pentru orice”, a declarat Adelina pentru WOWbiz.

ROM NIA, ÎN DOLIU! Tragedia s-a produs în urmă cu puţin timp! Celebrul cîntăreţ A MURIT! Avea numai 33 de ani! Lovitură teribilă pentru muzica românească! 

Sursă: www.monden.reginele.ro